Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Aktivitetskontingent for håndballsesongen 20/21

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Okt 2020

Håndballgruppa har i sendt ut aktivitetskontingent for 2020/2021 sesongen. Vi vet at flere av våre medlemmer ønsker hjelp med støtte til denne. Vi ønsker at alle som vil skal få drive aktivitet i klubben, og det er derfor viktig at flest mulig kjenner til våre ordninger for kontingentfritak.
Oppdeling av betaling / avdrag:
Utøvere som ønsker å dele opp aktivitetskontingenten i månedlige avdrag kan kontakte daglig leder (post@aif.no) og gjøre avtale om dette.

Vi ønsker færrest mulig avdrag (helst kun 2 eller 4), men løser dette i hvert enkelt tilfelle.

Avdragsordning er en oppdeling av kontingenten og ikke en høst/vår-kontingent, og alle avdrag må betales.


Kontingentfritak økonomi
Det skal alltid forsøkes å få dekket kontingenten gjennom støtteordninger før klubben innvilger fritak. Vår erfaring er at mange av de som ikke betaler har krav på å få dekket kontingent gjennom eksisterende støtteordninger.

Foresatte, utøver eller lagleder kan kontakte Ørjan Dimmestøl som jobber som daglig leder i Åssiden Idrettsforening (orjan@aif.no) Han hjelper til med støtteordninger og andre løsninger for deg som trenger det.

Alle søknader om fritak sendes post@aif.no, og behandles konfidensielt av daglig leder. Søknader som behandles under 3.1 (se neste avsnitt) behandles og godkjennes i samarbeid med den aktuelle skole.


Her er kriteriene vi jobber etter når vi vurderer fritak for familier/utøvere som ikke får dekket kontingenten gjennom andre ordninger:

3.1 Utøvere som går på Åssiden, Aronsløkka eller Kjøsterud skole som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. 

3.2 Ungdommer (under 20 år) som er over ungdomsskolealder som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.3 Voksne (over 20 år) som har lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.4 Andre utøvere med lav betalingsevne kan i spesielle tilfeller innvilges kontingentfritak.

3.5 Alle utøvere som ønsker å jobbe inn aktivitetskontingenten i stedet for å betale kan kontakte daglig leder (post@aif.no) å avtale et møte. Alle slike avtaler skal være skriftlig.


Våre kontingentrutiner fra A-Å finner du her


0 Kommentar

Gode uker for barnehåndballen på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Okt 2020

Oppstart for 2014-kullet

10. september startet vi håndballtreninger for årets førsteklassinger og godt over 20 barn møtte på første trening! Enda flere kom til på de neste. Det var utrolig morsomt å se så mange positive og aktive barn i hallen. Vi håper at alle blir med videre, og gjerne tar med seg venninner og kamerater. Vi trenger enda flere gutter!

 

Tusen takk for flott engasjement fra foreldregruppa som raskt fikk på plass et godt støtteapparat. Klubben skal legge til rette for at dere og barna får mange fine år i Åssidendrakta.

 

Laget trener hver torsdag kl. 17:00 i Berskaughallen. Link til gruppe på Facebook.


6-åringer med målteft allerede

 


Barneturnering i Berskaughallen

Etter en altfor lang pause kunne barna søndag 20. september endelig vise innsats og ferdigheter i kamp. Alle våre 9- og 10-åringer fikk spille i egen hall, og det var lett å se en herlig utvikling tross flere måneder med lite konkurranse og spesielle restriksjoner.

Covid-19 ga også arrangørene nye utfordringer, men alt fungerte godt, og vi må rette en stor takk til alle som var i hallen denne dagen. Spesielt til dugnadsgjengen som fikk alt til å flyte godt gjennom hele dagen.

En tydelig bemerkning for dette er at vi ble kåret til rundens arrangør i Region sør! Dette er vi veldig stolte av og en stor klapp til de frivillige i klubben som sørget for et godt og trygt arrangement!

 

"Takk for kampen!" Åssiden J10 

 

Håndballskole

Da skolen stengte i høstferien åpnet vi Berskaughallen for nærmere 40 glade barn for håndball- og aktivitetsdager. Barn fra 5-9år fikk tre intensive dager med mye lek og moro for de minste barna. Det ble noen lange dager for både barn og instruktører.

Vi lærte mye av disse dagene og håper å kunne gjenta dette hvert år.

Nå gleder vi oss veldig til mye håndball frem til jul. De eldre lagene kommer skikkelig i gang med seriespill allerede til helgen, også håper vi seniordamene våre også snart får spille kamp igjen.

 0 Kommentar

Retningslinjer håndballtrening

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Apr 2020

Retningslinjer med formål om å redusere smittefare i størst mulig grad. Disse skal følges av alle lag, trenere og utøvere. 

Oppdaterte retningslinjer skal alltid ligge tilgjengelig på www.aif.no og oppdateres fortløpende etter bestemmelser og anbefalinger fra myndigheter og forbund. Åssiden IF kan sette strengere retningslinjer enn myndighetene. Oppdages det brudd på retningslinjene skal det gis tilbakemelding til klubben umiddelbart. Alle oppfordres også til å komme med forbedringforslag.

Inntil videre er Berskaughallen stengt og kan ikke benyttes. Toaletter kan foreløpig heller ikke benyttes.

 

Spiller/trener skal ikke møte på trening hvis: 

 • du, eller personer du bor sammen med smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand,
 • personer du bor sammen med er i risikogruppe for alvorlig forløp ved Koronasmitte:
  1. alder over 65 år
  2. hjerte- og karsykdom (inkludert høyt blodtrykk)
  3. diabetes

Håndvask: Alle oppfordres til å vaske hender godt med såpe og vann før og etter trening. Dette er foreløpig tilrettelagte ved klubbhuset. Ved tilfeller der spiller berører felles utstyr eller f.eks andres ball skal hender straks rengjøres. Laget vil få utdelt hånd-desinfeksjonsmiddel.


Treningene skal foregå utendørs i smågrupper, og øvelser må tilrettelegges slik at retningslinjene følges. 

 

 • En gruppe kan maksimalt bestå av fem personer, inkludert trener. På ett stort areal kan det være flere grupper i gang samtidig så lenge det er god nok avstand mellom gruppene.
 • Ved aktiviteter for barn og unge skal det være en voksen person til stede som har ansvar for at aktiviteten utøves i samsvar med anbefalinger fra offentlige myndigheter. Det vil si at hvis det organiseres trening med flere grupper samtidig, skal det være en voksenperson per gruppe.
 • Deltakerne skal til enhver tid holde minst to meters avstand både innad i gruppen, og det anbefales 10 meter mellom gruppene.
 • Fellesgarderober eller fellesdusjer skal ikke benyttes.
 • Deltakerne skal ikke berøre samme gjenstand, derfor må kastøvelser og lignende gjøres en og en mot en vegg eller et annet treffpunkt (rebound-nett vil være tilgjengelig ved hallen).
  1. Laget får utdelt kjegler og annet utstyr av Sportslig leder.
  2. Spillerne skal ha med egen ball. *
 • Sørg for at aktiviteten gjennomføres slik at det ikke oppstår skader.
 • Det er ikke lov til å kaste ball mot vegger på Berskaughallen.

 *spillere som ikke har egen ball hjemme kan få låne av klubben, kontakt med Sportslig leder Geir BG 95937830. 

Sportslig utvalg, ÅIF Håndball


0 Kommentar

Hederstegn til Ole Kristian og Hege

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Feb 2020

Ildsjeler i håndballgruppa hedret.

To av klubbens ildsjeler gjennom mange år er tildelt klubbens hederstegn for sin innstats.


Håndballkjempen fra Rjukan har ingen spillerkarriere i Åssiden, men på trenersiden har han bidratt både med allidrett, fotball og ikke minst håndball. Ole Kristian startet opp allidrettgruppe for 1994-årgangen i 2000og fulgte etter hvert 94-gutta hele veien til de ble 17 år. Først på fotballbanen før han trakk inn på hallgulvet.

Sofalivet holdt han bare unna ÅIF i to år, før "Sjefen" igjen startet opp med nye aktiviteter, denne gangen for dagens 12-åringer, igjen startet det med både allidrett, fotball og håndball. Nå håper håndballjentene han fortsetter å sjefe i mange år.

I tillegg har Ole Kristian Ass også sittet som sportslig leder i håndballgruppa og sitter nå i sportslig utvalg.


Hege Haugan vokste opp på Åssiden, nærmere bestemt i håndballburet på Åssiden. De første 15 årene som håndballspiller bidro hun med redninger for ÅIF. Senere spilte hun også noen år i Stabæk.  

Etter å ha å ha brukt 80- og 90-tallet som spiller i klubben vår, har hun fra 2006 bidratt på veldig mange andre måter. Stil på dugnader og vært trener for allidrett. Hege har også i 6 åer, etter eget utsagn, vært saftblander, kjegle og rundingsbøye på fotballbanen. Nå, og kanskje det viktigste, gjør hun en fantastisk innsats som trener for håndballjentene på 2006-laget.

Hele Åssiden gratulerer med vel fortjente hederstegn til begge to.


0 Kommentar

Årlig møte håndball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Feb 2020

Sakslisten og sakspapirer til årlig møte i håndballgruppa er klare.


Velkommen til årlig møte i håndballgruppa i Åssiden IF på klubbhuset til Åssiden IF (Buskerudveien 54)
Tirsdag 11.02.2020 kl 18:00

INNKALLING OG SAKSLISTE

ÅRSBERETNING HÅNDBALL 2019

REGNSKAP 2019 håndball

BUDSJETT 2020 håndball

OVERSIKT PROSJEKTBUDSJETT HÅNDBALL


Sportsplan ny 2019 v0.5.pdf


Mvh
Håndballstyret Åssiden IF
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline