Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Juleavslutning for store og små

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Des 2017

Håndballgruppas tradisjonelle juleavslutning ble nok en gang en suksess.Håndballgruppa gjennomførte 6. desember et flott arrangement i Berskaughallen med både spillere, trenere og foreldre.Nesten 200 barn og voksne koste seg på årets nissetrening.


Alle fikk spille håndball på tvers av lag og alder, og alle finn pepperkaker, saft og popkorn. Takk til J99/00 som dømte alle kampene.

Nissen kom også, og ha hadde med godteposer til alle barna. Takk for en minnerik kveld for liten og stor.Oppstart håndball for 6 åringer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Sep 2017

Bli med du også!Få venner og minner for livet!


Åssiden håndball IF inviterer alle gutter og jenter født 2011 til håndballtreninger i Berskaughallen onsdager kl. 16:30 – 18:00.


Vi kombinerer oppstart og informasjonsmøte for foreldre onsdag 06.09.2017 kl. 16:30 i Berskaughallen.


Har du spørsmål kontakt

Erik Simonsen

480 53 893

HÅNDBALL ER GØY!Lisenser håndball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Aug 2017

1. september trår ny lisensperiode i kraft, og ny lisens må løses for at spillere er forsikret på trening.

Lisensen for kommende sesong er nå sendt ut til alle som løste lisens i fjor. Alle som spiller håndball, må ha lisens fra det året de fyller 13 år. Lisensen innbefatter en forsikring for spilleren i tilfelle skade både på trening og i kamp.


Lisensen har betalingsfrist 1. september 2017 og har gyldighet frem til 31. august det påfølgende år. For spillere som fyller 13 år i 2018 (født i 2005), betales det en lisens som gjelder for perioden 1. januar til 31. august 2018. Denne har forfall 1. januar 2018.

Les mer om lisensen her.Berskaughallen i ny drakt

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Aug 2017

Hvis du har kjørt forbi Berskaughallen en av de siste dagene har du kanskje lagt merke til noe nytt?

Hallen har i sommer fått en flott ny logo på veggen over inngangen. Selvfølgelig i blått og hvitt:)
Berskaughallen eies av Åssiden Idrettsforening, Buskerud Bedriftsidrettskrets og Drammen Innebandyklubb. Hallen har fullverdig dobbel håndballbane, kampsportrom og egen dansesal.G12 og G13 på PW-Cup i Larvik

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Mai 2017

Siste helgen i april deltok G12 og G13 på Petter Wessel Cup (PW-cup) i Larvik. PW-cup er en av satsningscupene for aldersbestemte lag i Norge, og har derfor deltagere med fra hele landet. Trenere, oppmenn og spillere har forberedt denne helgen i lang tid siden mye må klaffe for at helgen skal gå smertefritt. Målet for helgen var å spille god håndball og knytte sterkere bånd mellom gutta.


Vi ankom Sandefjord Park Hotell fredag kveld, der guttene, trenertemaet og foreldrene skulle overnatte. Alle gutta bodde på 3- eller 4-mannsrom, der en gutt på hvert rom ble utpekt til rom-sjef. Rom-sjefene fikk ansvaret for at alle møtte opp til avtalt tid og holdt "orden" på rommet. Fredag kveld spiste vi taco-buffet i restauranten, og avholdt et spillermøte der trenerne informerte om helgen. Vi gikk igjennom spilleroppsett, viktigheten av å spise riktig, søvn, oppførsel utenfor banen og at alle skulle passe på hverandre, samt at vi delte ut nye drakter fra Glitre Energi.Lørdag spilte G12 fire kamper, første kampen kl 09:00 og siste kl 16:30. G13 spilte sin første kamp kl 11:00 og sin siste kamp kl 1830. Mellom kampene fikk gutta servert frukt, baguetter, yoghurt og drikke av foreldrene.

Lagene spilte i to forskjellige haller, men de fikk likevel muligheten til å heie på hverandre i noen av kampene.

Lørdag kveld spiste gutta buffet på hotellet, mens de voksne spiste middag på en restaurant nede på brygga.

Søndag var det sluttspill der G13 spilte 1/32-finale mens G12 spilte 1/8-finale.

Tusen takk for en strålende helg der spillere, oppmenn og foreldre bidro til at det ble en fantastisk helg for gutta.

Thomas og Vegard
Powered by: Bloc