Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

EMS Åssia Cup 2021

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Jan 2021


Eat Move Sleep Åssia Cup 2021 er lansert og vi har allerede mottatt våre første påmeldinger!

Vi håper smittesituasjonen letter og vaksineringen er kommet så langt at vi kan gjennomføre cupen som før. Uansett vil fokuset vårt være at det skal være en trygg og god opplevelse for barna.

Det er også korona-garanti for lag som melder seg på. Det betyr full refusjon ved avlyst arrangement. 

Cupen har en ambisjon om å være Norges morsomste barnefotballcup!

Følg med her for mer info rundt cupen på klubbens side: http://aif.no/p/25167/eat-move-sleep-assia-cup-2021


PÅMELDING HER


0 Kommentar

Er du damelagets nye fotballtrener?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Des 2020


Lyst på en spennende trenerjobb?

Åssiden IF søker trenere til flere oppdrag i klubben. Disse oppdragene kan kombineres i større roller for rette søker.

Åssiden A-Kvinner spiller i 3 divisjon og er en gjeng i underkant av 20 spillere. Vi har tidligere hatt to lag, der det ene spiller 11’er i 3.div og det andre spiller 7’er i egen serie, slik at vi har et tilbud for alle. Det blir derfor jobbet for å rekruttere flere spillere før 2021 sesongen.

Vi søker en trener som ser oss og det potensialet vi har som lag. Vi ser etter en trener som brenner litt ekstra for damefotball, som alltid har smilet på lur og som kan hjelpe oss med videre utvikling

Du som søker er:

  • Du er positiv og engasjert. 
  • Du ønsker å jobbe med å bygge lag og årganger med en langsiktig tankegang med vekt på utvikling og godt sosialt miljø.
  • Du ønsker å være med å utvikle Åssiden som klubb og bidra til å bygge opp en organisasjon i vekst. 
  • Du er lærevillig og ønsker å utvikle deg som fotballtrener. 
  • Du er opptatt av å se alle på laget og ser verdien av både topp og bredde.
  • Du vil få tett oppfølging av trenerveileder.

Hos oss er spillerutvikling viktig, og vi er derfor svært opptatt av kompetente trenere. Vi er også opptatt av trenerutvikling, og ønsker å bidra til dette både gjennom trenerutdanning og et godt faglig miljø.

 

Er du interessert så ta kontakt!

 

Sportslig leder Åssiden IF

Bo Andersen

bo@aif.no

90704871


0 Kommentar

Keepertalent vender hjem!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Nov 2020


Eirik Stenberg Johannessen vender hjem til Åssiden!Navn: Eirik Stenberg Johannessen

Alder: 23 år

Posisjon: Keeper

Tidligere klubber: Vestfossen, Strømsgodset, Åssiden

3 landskamper for aldersbestemt landslag

 

Nå har vi Norsk Tipping Ligaens beste keeper-duo! Eirik kommer tilbake til Åssiden etter noen års opphold i Strømsgodset og Vestfossen. Han debuterte for vårt G19-lag som 14-åring. Han spilte G19 interkrets og 4-divisjon som 15-åring og har ved 3 anledninger representert Norges aldersbestemte landslag.

 

Sammen med Burak, danner Eirik en solid keeper-duo som har alle intensjoner om å stenge buret i den kommende 2021-sesongen.

 

Vi gleder oss veldig til å se Eirik med Åssiden-logoen på brystet igjen.

 

Velkommen hjem Eirik!En strålende fornøyd hovedtrener Kenneth Myhrvold sammen med A-herrers hjemvendte Eirik Stenberg Johannessen!

 0 Kommentar

Oppstart keepertrening

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Nov 2020

Mandag ettermiddag hadde klubben oppstart med keepertrening!

Her møtte 6 keepere, 3 jenter og 3 gutter, fra barn- og ungdomslagene i klubben. Keeper på A-herrer Burak Dogan ledet økten og skal lede faste treninger hver mandag.


Jenter 11 år har denne sesongen hatt jevnlig besøk av Maria Løvold, keeper på A-kvinner. De har dermed fått tre ivrige keepere som viser hvor viktig denne type trening er for å motivere. Altså blir dette et viktig tilbud for å utvikle gode keepere i klubben!


Ønsker du å du eller ditt barn å ddlta på keepertrening? Send mail til sportslig leder bo@aif.no 


0 Kommentar

Historisk 16mai kamp!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Mai 2020

Det ble en alternativ gjennomføring av årets 16.mai kamp som aldri er gjort i klubbens historie da vi møtte Hønefoss BK til kamp i FIFA20.

Lagbilde. Bak fra venstre Skavland, Kristoffersen, Engh og James

I mangel på fotball på Åssiden var det viktig å tenke alternativt. Selv om FIFA20 aldri kan erstatte gleden av suset i nettet når ballen går i mål så viste det seg å være flere som fant spenning og glede av arrangementet.

- Totalt kunne vi se at det var gjennomsnittlig 73 tilskuere til enhver tid i sendingen. Det høyeste var 103. I alt var det over 8300 minutter som ble sett individuelt. Det vil jeg si er gode tall, forteller Mats Theie Bretvik like etter kampslutt.

Bretvik er eFotball-ansvarlig i Norges Fotballforbund og bistod i gjennomføringen av kampen. Med hans ekspertise ble det en proff gjennomføring hvor han selv kommenterte sammen med Åssidens egen trener Kenneth Myhrvold.

Myhrvold og Theie Bretvik (NFF) kommenterte kampene

Spenning fra start til slutt

Første kamp var 1v1 og endte uavgjort. Da møtte vår egen René Kristoffersen Hønefoss spiller Sander Mala. HBK-spilleren tok ledelsen 2-0 så sent som etter 60 minutter spill, men Kristoffersen fornektet seg ikke og reddet inn uavgjort like før slutt. Kampen endte 2-2.

Kristoffersen var første mann ut for Åssiden

I kamp to var det 2v2 og Kristoffersen fikk selskap av Cronje Engh. De møtte Andreas Vedeler og Jens Cato Rosenlund. Her fikk ingen av lagene hull på byllen og kampen endte 0-0.

Vedeler og Rosenlund samarbeidet godt i 0-0 kampen

I kamp tre var igjen 2v2. Nihal James og Erik Skavland fra Åssiden møtte Sander Mala og Markus Thorberg. Litt dramatikk var det også da Hønefoss sin spiller merket at de hadde feil innstillinger på kontrollen. Dessverre klarte ikke Åssidens gutter å utnytte fordelen. Hønefoss vant 2-1 i en spennende kamp.

James og Skavland var nære på flere ganger i kampen mot Mala og Thorberg

Dermed måtte Åssiden vinne siste kamp. Da var det 1v1 hvor Cronje Engh møtte Jens Cato Rosenlund. Hønefoss-spiller Rosenlund ledet 1-0 til pause, og så igjen 2-1 ledelsen. Cronje spilte godt og etter 80 minutter kom 3-2 målet. Åssiden spillerne feiret og så muligheten for å kunne vinne oppgjøret. Derimot klarte Rosenlund å utligne like etter og 3-3 ble sluttresultatet.

Cronje fokusert i den siste kampen

Dermed vant Hønefoss den første digitale kampen i Åssidens historie.

Spillerne takket hverandre for kampen innenfor korona-retningslinjene!

Bidrag i virtuell kiosk

I forbindelse med kampen som ble vist åpent på Facebook, hjemmesiden og Ringblad så var det satt opp en virtuell kiosk. Her kunne man kjøpe virtuell billett, virtuell vaffel, virituell drakt og mye mer. Mange lot seg engasjere og støttet klubben ved å handle i kiosken.

- Det beste med en virituell hamburger er jo at det ikke er noen kalorier, vitset A-lagstrener Kenneth Myhrvold på direkten.

Totalt kom det inn 7005kr på kiosken som fordeles likt mellom klubbene.

Alle som kjøpte inngangsbillett, er med i trekningen av gavekort og vil kontaktes mandag 25. mai.

Kampen fenget hele klubben. Æresmedlem Hans Jørgen Jørgensen (90år) kom innom klubbhuset for å se på kampen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline