Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Klart for ny fotballhall i Drammen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Jan 2020

Drammen eiendom KF har signert samspillskontrakt med entreprenøren Peab om oppføring av ny fotballhall på Åssiden i Drammen.

(saken er hentet fra https://norskbyggebransje.no/)

Åssiden fotballhall får en størrelse på rundt 4700 kvadratmeter. Hallen skal inneholde garderobeanlegg, og muligheter for en aktivitetssal. I forbindelse med utbyggingen skal utendørs arealer i tilknytning til hallen rustes opp, og det blir opparbeidet ny adkomst fra Buskerudveien.

− Det er viktig for Drammen kommune å legge til rette for idretten, og en hall er sterkt etterspurt på Åssiden. Hallen vil bli brukt både av skole og av idretten i området, sier Gjermund Riise Brekke, daglig leder i Drammen eiendom KF.


FASADEKONSEPT: Åssiden fotballhall i Drammen. Illustrasjon: Arch Uno.


Optimaliserer prosjektet sammen
I en samspillskontrakt, skal partene sammen optimalisere, kvalitetssikre og utforme en endelig lay-out og innhold for prosjektet. Samspillsperioden starter nå, og det er satt av rundt to måneder til arbeidet. Målet er byggestart i mars 2020.− I et samspill har vi anledning til å samarbeide med entreprenøren før vi begynner selve byggingen. På den måten kan vi som byggherre dra nytte av entreprenørens kompetanse. Vi er helt sikre på at dette er den beste måten å oppnå kostnadseffektive løsninger på, uten at det går på bekostning av kvaliteten, sier Erik Mathiassen, utbyggingssjef i Drammen eiendom KF.

Motivert entreprenør
Peabs avdelingsleder Håvard Dybendal er svært fornøyd med at Drammen eiendom KF valgte Peab til samspillsfasen i prosjektet.

− For Peab i Buskerud er dette et viktig prosjekt. Vi i gang med en helt ny satsing i dette området, og er veldig motiverte for et godt samarbeid med byggherren om en totalentreprisekontrakt for prosjektet, sier Dybendal.

Lokal samfunnsbygger
Peab har det seneste året jobbet med å restrukturere virksomheten i Buskerud, og er blant annet etablert i nye lokaler i Hokksund. Dybendal leder satsingen, og har en tydelig visjon for virksomheten.

− Vårt mål er krystallklart; Peab skal være en lokal samfunnsbygger i Buskerud. Derfor er dette prosjektet midt i blinken. Det vil være et viktig bidrag både til lokalsamfunnet og idretten, sier han.

Etter planen skal arbeidene på byggeplassen starte i mars, og fotballhallen skal være ferdigstilt i desember 2020. Arkitekt i forprosjektet var Arch Uno, mens arkitekt i utførelsesfase og detaljprosjektering er SG Arkitektur. 


https://norskbyggebransje.no/nyheter/ny-fotballhall-i-drammen?fbclid=IwAR3k9_AnW4jjUNZp2WzgOYpfuGXwQz1BolpFnangeJXRMBR2W_O7xY5y7tM


0 Kommentar

Vi ønsker oss flere fotballjenter

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jan 2020

Damelaget ønsker nye spillere velkommen.

Har du lyst til å spille fotball, men ikke vet hvor du skal begynne? Vi ønsker oss flere fotballjenter på Åssia. Vi trener to ganger i uka gjennom vinteren, og har lag i serie både på 7’er og 11’er. Er du litt nysgjerrig og/eller lurer på noe, så ikke vær redd for å sende en melding til hovedtrener senior damefotball Alexander Eliassen på telefon 403 40 825.


0 Kommentar

Norges råeste barnefotballcup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Jan 2020

Åssiden IF arrangerer også i 2020 Eat Move Sleep Åssia Cup.

Vi ønsker alle barn velkommen til fest på Åssia første helgen i juni.


MER INFO FÅR DU HER


0 Kommentar

Erik Midtgarden klar for Åssiden IF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 28. Des 2019

Noen ting i julen kommer sent, men godt.

Selv om ikke denne gaven til Åssiden var å finne på selveste julaften, så er vi utrolig glade for å kunne offentliggjøre vår nyeste signering.

Erik Midtgarden kommer fra Notodden i OBOS-ligaen og har tidligere spilt for Mjøndalen, Hønefoss, Lillestrøm, Flota Tallinn, Pors og Odd. En spiller med over 300 kamper og 70 mål i Eliteserien/OBOS.

Erik kommer fra Telemark, og bor på Åssiden sammen med sin samboer og deres to små barn.

I tillegg til å være et opplagt valg i startellveren går Midtgarden også inn i trenerteamet hvor han sammen med sammen med Kenneth Myhrvold og Mads Gundersen, danner han en utrolig spennende trenertrio.

Erik har UEFA B-lisens og drøssevis av fotballkunnskap og erfaring.

Vi ønsker Erik velkommen, masse lykke til, og gleder oss til å se han i blå/hvit drakt i 2020.0 Kommentar

Ekstratilbud fotball 2020-sesongen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Des 2019

Høstens pilotprosjekt med ekstratilbud i ungdomsavdeling videreføres, og fra og med januar vil vi også kunne tilby jenter og gutter født 2010-2008 et ekstratilbud.
Ekstratilbudet er et tilbud til de ivrigste spillerne, som er spesielt interesserte, nysgjerrige og motiverte for trening og samtidig evner å holde fokus.
Det vil bli 2 treningsgrupper:
U16 – gutter født 2007, 2006 og 2005 – lukket gruppe.
U12 – jenter og gutter født 2010, 2009 og 2008.

Ekstratilbudet starter opp lørdag 18.januar i Mjøndalshallen.
Fagansvarlig og hovedtrener er Morten Hønneland, med seg i teamet har han trenere fra ungdoms- og barneavdelingen i ÅIF.  

Åssiden IF logo

U12: Jenter og gutter født 2010, 2009 og 2008:
Åpent for alle, max antall 45 spillere.

Treningstid: lørdager 13.00-14.30
Sted: Mjøndalshallen
Pris: 100kr per måned. Faktureres halvårlig, forskuddsvis.
Inkluderer 1 trening per uke og en trenings t-skjorte.

Alle søknader om fritak (etter kontakt med ALLEMED) sendes post@aif.no
http://aif.no/p/38550/kontingentrutiner

«Åpen trening» 18. og 25. januar hvor man kan komme og teste ut konseptet og om det er noe for deres barn. Fra og med 1 .februar kun for påmeldte.
Tilbudet følger skoleruta i Drammen.

PÅMELDING:
https://forms.gle/chs5sE8qzsCCZv4G8

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline