Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Drammen Cup 2019

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Jan 2019

Start sesongen skikkelig! Utendørs kunstgresscup 5.-7. april for gutter og jenter 12-19 år


www.drammencup.no

Drammen Cup McDonalds 2019 arrangeres av Åssiden IF sammen med Drammens Ballklubb, Glassverket IF, Konnerud IL, Skiold Drammen, Solberg Sportsklubb, Nordre Sande IL og Strømsgodset IF.

Kampene spilles på kunstgressbaner i hele Drammen og omegn.


www.drammencup.noC-lag herrer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Jan 2019

Fotballgruppa har i høst jobbet for å få på plass et rent bredde/kompistilbud for seniorfotball herrer i Åssiden IF. Planen var å melde opp et lag i laveste divisjon seniorfotball og gi et tilbud om en trening i uka + kamp.


Det var stor interesse rundt dette, men det var desverre ikke nok spillere som ønsket å forplikte seg til et slikt opplegg. Sportslig utvalg fotball har derfor besluttet at vi ikke kan ta den økonomiske risikoen og at vi derfor ikke melder på dette laget i seriespill i 2019.

Kravet fra klubben var at laget skulle være selvgående, og at alle kamper skulle spilles for å unngå bøter/trekking av laget i sesongen.Liverpoolakademiet kommer tilbake

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Des 2018

24.-26. juni kommer instruktører fra Liverpool International Academy tilbake til Åssiabanen.

http://aif.no/p/28235/liverpool-fc-fotballskole-2019Velkommen hjem Mads

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Des 2018

25 år gamle Mads Westlie Gundersen kommer hjem til Åssia!

Mads er en ekte Åssiagutt som etter 2 sesonger i Strømsgodset Toppfotball (2011-2013) og 105 kamper for Mjøndalen IF sitt A-lag (2013-2018) nå kommer hjem for å spille i blåhvitt. Mads går også inn i trenerteamet til Kenneth Myrvold som assistenttrener.Toppdommere fra ÅIF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Des 2018

NFF publiserte denne uken oversikten over dommere som skal i aksjon i norsk toppfotball sesongen 2019. Vi gleder oss over at to av våre dommere står på denne listen.

Mari Hellum Bjørnstad og Aleksander Jæger skal begge i aksjon i norsk toppfotball i 2019.

Mari hadde en fantastisk sesong i 2017, som ble belønnet med både finale i Norway Cup, dommeroppdrag i kvinnenes 1. divisjon og NM finale. 2018 sesongen har vært litt kampfattig grunnet førstegangstjeneste, men i år blir det en litt mer forutsigbar hverdag som gjør det lettere å kombinere verneplikten med dømming.

Jeg er veldig takknemlig for å få fortsette på dette nivået og ser fram til mer utvikling neste år. Det er også veldig artig at Buskerud har fått opp et lag i førstedivisjon (Hønefoss).


Aleksander er ny som forbundsdommer i 2019 og han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong.

"Det er veldig morsomt å få prøve seg på et nytt nivå. Denne sesongen har inneholdt mange positive opplevelser, og jeg har hatt en god utvikling i samarbeid med mange gode dommerkolleger i krets og klubb. Jeg ser frem til mange nye morsomme, spennende og utfordrende opplevelser i året som kommer."

Vi ønsker Aleksander og Mari lykke til.Levert av IdrettenOnline