Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Spente jenter klare for Norway Cup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Jul 2017

Søndag 30. juli sparkes verdens største fotballturnering i gang i Oslo. Norway Cup arrangeres for 45. gang. Et av de 2000 lagene er Åssiden IF i klasse R (jenter 15/16 år). Vi fikk en prat med Emilie, Jeske og Silje noen dager før det hele starter.Ingen av jentene har vært på Norway Cup før, men alle har sett det på TV. «Dette blir gøy» sier Silje.

Vi skal spille så godt vi kan, også skal vi ha det veldig gøy. Norway Cup blir en opplevelse for alle. Jentene har hørt mye om «sletta» og stemningen der, og det blir stort å få oppleve dette.

Det er alltid gøy med cup, men Norway Cup er så stort at dette blir noe ekstra. Mandag ser ut til å bli den beste dagen. Da skal vi spille på Ekebergsletta selv og vi reiser inn tidlig så vi har hele dagen på slatta. Da skal vi se kamper, gå på stands og alt det andre som skjer.


Vi ønsker ÅIF J16 lykke til både på og utenfor banen:)

Åssiden IF jenter 16 møter Snøgg, Krosgård og Brattvåg i gruppespillet. Kampene kan følges her: http://results.cupmanager.net/6339495,2017,nb/team/11580124/matchesTidligere har vi skrevet om åssiadommer Mari Hellum Bjørnstad som er tatt ut av Norges Fotballforbund til NORCORE trinn 2. NORCORE er NFFs utviklingsprogram for dommere som gjennomføres under Norway Cup.
http://aif.no/blog/post/109312/assiadommer-pa-norcore-2Hva skjer med kunstgressbanen?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Jul 2017

17. juli startet arbeidet med å rive det gamle kunstgresset på Åssiden Stadion. Planen var å rive toppdekket (det grønne) og lappe på den eksisterende paden under. Padens hovedfunksjon er å gi demping i underlaget.

Når det grønne dekket var trukket av ble det fort avdekket at paden under var i dårlig stand. Lapping ville ikke gitt tilfredsstillende bane, og det ble besluttet at hele banen må graves opp og det skal legges nytt underlag. Dette medfører dessverre noe forsinkelser på banen, men vi vil få en helt ny kunstgressmatte fra høsten.


Arbeidet med graving er allerede i gang, og selve jobben med å legge ny pad, og nytt kunstgress vil starte 11. august. Siden det foregår mye arbeid på banen nå er det fint om alle kan holde avstand til selve matta og maskinene som jobber der. Gressbanene kan selvfølgelig benyttes som vanlig:)

Hvis resten av arbeidet går som planlagt, og være holder seg stabilt vil banen være klar 24. august. Banen vil bli tatt i bruk så fort denne er klar.

Offisiell ny-åpning er planlagt fredag 15. september.Bytte av kunstgress på Åssiden stadion

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Jun 2017

Åssiabanen får nytt kunstgress denne sommeren.

Banen blir derfor stengt fra 17. juli til 7. august.

Kunstgresset som nå fjernes fra Åssiabanen har gjort jobben i 10 år, og har skapt masse aktivitet for barn og ungdom i bydelen.

Slik så det ut når dagens matte ble lagt i 2007Takk til Drammen Idrettsråd og Drammen kommune som jobber veldig bra med rammene for idretten i byen.Vi ønsker alle velkommen tilbake etter sommeren til ei splitter ny kunstgressmatte.
Påmelding til Tine fotballskole

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Jun 2017

Vi inviterer til Tine fotballskole på Åssiabanen 11.-13. august. Påmeldingen er åpen!Tilbud til barn fra 6 – 12 år (f. 2005 - 2011)
A-lagsspillere fra Åssiden er instruktører
Egne jentegrupper
Alle får T-skjorte og sekk fra Tine.
Det serveres lunsj med drikke fra TINE, samt frisk frukt


Påmelding HERÅssiadommer på NORCORE 2

Postet av Åssiden Idrettsforening den 26. Mai 2017

Åssiadommer Mari Hellum Bjørnstader tatt ut av Norges Fotballforbund til NORCORE trinn 2. NORCORE er NFFs utviklingsprogram for dommere.


NORCORE trinn 2 gjennomføres av NFF hvert år under Norway Cup. Fotballkretsene oppnevner hver én jente og én gutt som de mener er klare til å ta det neste steget videre som dommer. Under Norway Cup dømmer man to til tre kamper om dagen med dyktige og erfarne veiledere med bred internasjonal erfaring. Mellom kampene er det evaluering og kurs.


Jeg ser frem til Norway cup fordi dette er en utfordring som påvirker meg som dommer, men også som person. Man lærer ufattelig mye på en uke. Dette gjør man fordi man er omgitt av gode fagpersoner og ikke minst andre i samme båt fra hele landet som kan komme med innspill. Spesielt gøy er det å treffe på flere jenter som dømmer siden dette er en mangelvare i Buskerud.


Lykke til Mari!Powered by: Bloc