Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Åssiden Cup avlyst

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Mai 2017

Åssiden Idrettsforening må dessverre avlyst Åssiden Cup som skulle vært gjennomført 20.-21. mai 2017.

Vi beklager dette ovenfor lag og spillere som hadde gledet seg til cup.Det er flere årsaker til at vi dessverre ikke klarer å gjennomføre cup denne helgen.

Få påmeldte lag , mange endringer de siste dagene, tekniske problemer med dataprogrammer og lag som har trukket den siste uken er hovedgrunnene til at vi må ta denne sure beslutningen.

I tilegg har det vært mye nedbør de siste dagene på en sessong fersk gressmatte som igjen har forårsaket en meget våt gressbane. Det meldte været mot helgen er lik det vi har i dag.Dette ville også medført utfordringer vedr baner.

Cupkomiteen starter allerede i dag jobben med å planlegge cup høsten 2017.


Mvh

Åssiden IF - Fotball

Cato BrekkeNM fotball G19

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Mai 2017

7. mai gjestet Ham Kam sitt G19 lag Åssiden Stadion for å spille 1. rundekamp i NM mot våre gutter. Det ble en tøff match mot et lag som var bedre enn våre gutter.


"Vi møter et meget godt lag som er bedre enn oss. Hadde ønsket at vi hadde klart å spille litt mer i eget lag. Ble for mye lange baller, men laget kjempet og ga ikke opp!!" sier hovedtrener Levi etter matchen.Gjestene i grønt tok med seg en 5-0 seier hjem til Hamar. Vi ønsker HamKam lykke til videre i NM.Fotballsesongen er i gang også for de små

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Mai 2017

10-åringene fra Aron og Åssia hadde sin kick-off etter årets første økt på kunstgresset. Selv om vi ikke fikk samlet alle denne gangen var det en aktiv liten gjeng som fikk gjennomført sitt første spillermøte med næringstilskudd fra støtteapparatets gode kjøkken.


Målsetninger ble satt, interne regler spikret og trenerne fikk glassklare ønsker for innhold på treningene.Vi har gjennom vinteren hatt treninger i gymsalen på Åssiden skole, men gleder oss skikkelig til å få grønt gress under knottene, og at serien sparkes i gang – for første gang på 7´er-bane!

Generalprøven mot våre venner i Spa/Bra viste at alt ligger til rette for et morsomt og utviklende år for jentene.Slaget om Drammen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Apr 2017


Som en del av samarbeidet mellom Åssiden Idrettsforening og skolene på Åssia har elever som går valgfagslinja media og informasjon praksis i klubben. Denne saken er skrevet av Johanne Olivia Johannessen (13), Julia Scott (13) og Ragnhild Vassbø Skalstad (13) som går på 8. trinn på Kjøsterud skole.


Vi ankom rundt 16.30 til en tom stadion. Vi ble møtt av blide folk som holdt på arbeidet sitt, noen av dem fra dagen før. Kioskene fyltes opp med de siste varene og de siste gjerdene ble satt på plass.Allerede kl. 17.00, en time før kampstart, begynte det å strømme inn folk. Tribunene fylte seg opp med glade mennesker og folk flokket seg rundt banen. Det ble solgt 1600 billetter og i tillegg til skolebarna som kom gratis inn ble det ca. 2000 personer, en folkefest for både store og små.


Åssidens supporterklubb, Ligo Boys var allerede i gang med rop og sang da spillerne inntok banen. Spillerne ble dekket av blå og hvit røyk mens de marsjerte inn, hånd i hånd med hver sin lille fotballspiller. Mange av publikummerne likte showet. Frida Burud Bullen (13), blant annet, syntes showet var dritbra.


Etter 45 minutters spilletid ble det pause. Publikum benyttet pausen til å gå i kiosken og kjøpe vafler og brus. I kioskene stod det flere frivillige og sammen med kampvertene, vaktene og alle de andre som hjalp til, var det rundt 100 personer som deltok i denne dugnaden.


Kampen videre var ganske jevn, men Godset stakk av med en seier på 3-1. Åssidens supportere ropte og heiet under hele kampen, og høydepunktet var nok da Åssiden scoret sitt mål i det 85 minutt, og hele tribunen reiste seg og jublet. Selv om Strømsgodset vant i antall mål vant vi i hvert fall på stemningen.
Mats Herman Hoelstad forutsa at Godset skulle vinne 3-1.


Petter Kalmo, tidligere Åssiden-spiller: «Jeg synes det er viktig med frivillige, for det er det som får en klubb til å gå rundt. Uten dem hadde vi heller ikke kunne arrangere slike arrangementer som dette»


Åssiden scorer mot Strømsgodset og hele tribunen jubler av glede.Slaget om Drammen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Apr 2017

Onsdag 26. april kommer Strømsgodset Toppfotball på besøk.


Kampstart 18:00

Trykk på bildet for mer informasjon!Powered by: Bloc