Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Toppdommere fra ÅIF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Des 2018

NFF publiserte denne uken oversikten over dommere som skal i aksjon i norsk toppfotball sesongen 2019. Vi gleder oss over at to av våre dommere står på denne listen.

Mari Hellum Bjørnstad og Aleksander Jæger skal begge i aksjon i norsk toppfotball i 2019.

Mari hadde en fantastisk sesong i 2017, som ble belønnet med både finale i Norway Cup, dommeroppdrag i kvinnenes 1. divisjon og NM finale. 2018 sesongen har vært litt kampfattig grunnet førstegangstjeneste, men i år blir det en litt mer forutsigbar hverdag som gjør det lettere å kombinere verneplikten med dømming.

Jeg er veldig takknemlig for å få fortsette på dette nivået og ser fram til mer utvikling neste år. Det er også veldig artig at Buskerud har fått opp et lag i førstedivisjon (Hønefoss).


Aleksander er ny som forbundsdommer i 2019 og han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong.

"Det er veldig morsomt å få prøve seg på et nytt nivå. Denne sesongen har inneholdt mange positive opplevelser, og jeg har hatt en god utvikling i samarbeid med mange gode dommerkolleger i krets og klubb. Jeg ser frem til mange nye morsomme, spennende og utfordrende opplevelser i året som kommer."

Vi ønsker Aleksander og Mari lykke til.Fotballgruppa starter C-lag

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Des 2018

Fotballvenner på Åssiden er i ferd med å etablere et "C-lag" (herrer) og dersom det er noen der ute som vil være interessert å være med på et slikt lag der ute, så ønsker vi at dere tar kontakt så snart som mulig.Kontaktperson/trener:
Kevin Nhu Van Huynhkevinhuvan@live.no / 483 57 879

eller Anders Røren sport.fotball@aif.no.

Ellers er det også mulig å søke opp facebookgruppa: Åssiden C-lag 2019 og be om å bli medlem.

 C-LAGET I GROVE TREKK:
 - Ett 11er-lag, meldes på i 7.div i 2019
 - Et breddelag, med fokus på fotballglede og trivsel (lagspill + sosialt)
 - Trolig en trening i uke + kamp i sesong
 - Ønske om ryddighet rundt oppmøte, for alles trivsel
 - Medlemskontingent til ÅIF er et krav (500,-)
 - Aktivitetskontingent settes av laget selv etter eget forbruk (selvfinansierende). Foreløpig estimert aktivitetskontingent ca 2000,-
 - Solidaritet rundt innsats/kostnad ved kjøring til bortekamper
Trenerteam neste års J14

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Nov 2018

Nina Tuveng og Maria Løvold tar over trenergjerningen for neste års J14 lag.

Nina og Maria tar over etter Rune Andreassen. Nina og Maria er kjente profiler i senoirfotballen og skal kombinere trenerrollen på J14 med å fortsatt spille seniorfotball for Åssia. Anders Bratland blir med rundt laget neste sesong.

Åssiden IF takker Rune for en fantastisk jobb med disse fotballjentene de siste åra og ønsker Maria og Nina lykke til.Ny hovedtrener seniorfotball damer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Nov 2018

Simen Berg Hansen overtar som hovedtrener for damelaget i Åssiden IF.

Simen har tidligere vært hjelpetrener på damelaget og tar nå over som hovedtrener. Simen er Åssiagutt og en godt kjent spiller i stallen til senoirfotball herre. Klubben ønsker Simen velkommen i den nye rollen for damelaget.
Fotballhall finansiert

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Nov 2018

Fotballhall finansiert og klar for byggestart mars 2019

Drammen kommune kan endelig bekrefte at det ligger penger i kommunens økonomiplan for 2019-2022 til ny fotballhall på Åssia.

Dette betyr at finansiering er spikret og at vi er et viktig skritt nærmere planlagt byggestart i mars 2019.Levert av IdrettenOnline