Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Bytte av kunstgress på Åssiden stadion

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Jun 2017

Åssiabanen får nytt kunstgress denne sommeren.

Banen blir derfor stengt fra 17. juli til 7. august.

Kunstgresset som nå fjernes fra Åssiabanen har gjort jobben i 10 år, og har skapt masse aktivitet for barn og ungdom i bydelen.

Slik så det ut når dagens matte ble lagt i 2007Takk til Drammen Idrettsråd og Drammen kommune som jobber veldig bra med rammene for idretten i byen.Vi ønsker alle velkommen tilbake etter sommeren til ei splitter ny kunstgressmatte.
Påmelding til Tine fotballskole

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Jun 2017

Vi inviterer til Tine fotballskole på Åssiabanen 11.-13. august. Påmeldingen er åpen!Tilbud til barn fra 6 – 12 år (f. 2005 - 2011)
A-lagsspillere fra Åssiden er instruktører
Egne jentegrupper
Alle får T-skjorte og sekk fra Tine.
Det serveres lunsj med drikke fra TINE, samt frisk frukt


Påmelding HERÅssiadommer på NORCORE 2

Postet av Åssiden Idrettsforening den 26. Mai 2017

Åssiadommer Mari Hellum Bjørnstader tatt ut av Norges Fotballforbund til NORCORE trinn 2. NORCORE er NFFs utviklingsprogram for dommere.


NORCORE trinn 2 gjennomføres av NFF hvert år under Norway Cup. Fotballkretsene oppnevner hver én jente og én gutt som de mener er klare til å ta det neste steget videre som dommer. Under Norway Cup dømmer man to til tre kamper om dagen med dyktige og erfarne veiledere med bred internasjonal erfaring. Mellom kampene er det evaluering og kurs.


Jeg ser frem til Norway cup fordi dette er en utfordring som påvirker meg som dommer, men også som person. Man lærer ufattelig mye på en uke. Dette gjør man fordi man er omgitt av gode fagpersoner og ikke minst andre i samme båt fra hele landet som kan komme med innspill. Spesielt gøy er det å treffe på flere jenter som dømmer siden dette er en mangelvare i Buskerud.


Lykke til Mari!ÅIF Trenger banemerker

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Mai 2017

ÅIF Trenger Baneoppmann/ banemerker!


Etter mange år i tjenesten som banemerker har Øyvind Langseth gått over i andre roller i klubben og har ikke mulighet til å merke banene lenger.

Det betyr at vi ( ÅIF) trenger en/to frivillige til å ta dette oppdraget i sesongen.

Kommunen merker kun første merking på våren og vi som klubb må besørge merking resten av sesongen.

Banene må være tilfredstillende merket hver dag til kampene starter kl 17.Arbeidsoppgaver:

  • Merking av spillerflatene på gress arealet 1-2 ganger i uka
  • Gå over å påse at mål og nett er tilfredstillende

Kommunen klipper gressflatene 1 gang pr uke, det må merkes etter at det er klippet og hvis det har vært mye regn.

Åssiden har merkemaskin og opplæring på utstyret vil bli gitt.

Er dette en oppgave for deg som du kan bidra med i klubben?Ta konntakt snarlig med:

Cato Brekke, 90091958, fotball@aif.no

Sverre A Fredriksen, 93417624, sverre@aif.noÅssiatrener med UEFA B-lisens

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Mai 2017

Åssiatrener Kenneth Myrvold har endelig fått sin vel fortjente UEFA B-lisens. Her deler han sine tanker og opplevelser fra året.
For et år siden møtte jeg opp på Isachsen Stadion for å prøve og gjøre meg fortjent til en av Buskeruds få plasser i UEFA-B kurset 2016/17. Usikker og nervøs, men håpefull og motivert. 3 måneder senere fikk jeg beskjeden: Du har fått plass i kurset i Kristiansand. Dette skulle være starten på en fantastisk og lærerik reise i fotballens verden.


I november møtte jeg opp på Thon Hotell Sørlandet, omringet av trenere med Tippeliga-erfaring, tidligere landslagsspillere og andre dyktige trenere fra hele Norge. En beinhard uke med 14-timers dager, Red Bull og nerver i høyspenn var i gang.

Men for en gjeng vi ble og kommer til å være. At en gruppe ukjente mennesker er så genuint interessert i andres suksess var en overveldende og motiverende opplevelse. At man dedikerer så mye tid og energi til hverandre, alle som en, til trenere som på en måte kan anses som "konkurrenter", er stort i mine øyne. Takk til alle, for at dette ble en uforglemmelig uke med utelukkende positive fortegn, til tross for beinhard jobbing.

Det samme med selve teori-oppgaven, der alle som ble spurt stilte opp uten å nøle, med synspunkter, tips, diskusjoner og støtte.
Derfor føltes den avsluttende "eksamenshelgen" i februar mer ut som en gjenforening enn en vurdering og resultatet ser man på bildet:
Et skinnende bevis på at jeg faktisk kan regne meg selv som en av de (mellom)store gutta i fotballtrenernes verden.

Jeg føler meg rett og slett stolt 😊

Tusen hjertelig takk til Åssiden IF som satset på meg og til NFF Buskerud som tok meg inn i varmen som kretslagstrener 👍🏼

Tusen takk til Åssiden G19 for det halvåret jeg fikk bryne meg på testosteronfylte, gode fotballspillere 👍🏼

Tusen takk til Jørn og alle Buskerud-jentene i årsklassene 2002 og 2003 for eksemplarisk treningsiver og muligheten for å bidra med spillerutvikling på et så høyt nivå 👍🏼

Tusen, TUSEN takk til alle dere fantastiske Åssiden-jenter, som i 5 sesonger har gjort hverdagen mer spennende og givende. Dere er ikke bare flotte fotballspillere, men herlige personer, og jeg føler jeg har fått en hel haug med lillesøstre og venner 💙👍🏼

Tusen takk til pappa som har vært en inspirasjon og pådriver til å fortsette med fotballen, selv om det ikke ble som fotballspiller 👍🏼

Ikke minst takk til deg Brede, som åpnet døren inn i Åssiden-varmen, som har gjort alt for å tilrettelegge for at jeg kunne stortrives og utvikle meg som trener. Uten deg hadde jeg nok fortsatt sett fotball fra sofaen og ikke fått oppleve all den gleden dette har gitt meg 😊👍🏼

Og til slutt, kjære Veronica, Jenta Mi, som holder ut med denne fotballgale karen, som kommer hjem pottesur, smørblid, frustrert eller tom etter en kamp. Som du alltid gleder, trøster, motiverer og tilrettelegger for, så hverdagene hans blir bedre ❤️ Som du støtter fullt selv om han blir borte kvelder, helger og uker. Som finner deg i at tacofredag blir til taktikkfredag og slækkesøndag blir til statistikksøndag.
Uten deg hadde ikke hverdagen gått opp og du lar meg få drive med det jeg elsker nest mest, uten å gi det et eneste surt mine ❤️❤️

Ja, det kan nesten virke som om jeg har vunnet en Oscar. Men for meg, akkurat nå, så føles det ikke så jævla langt unna 😄

Da er det bare å jobbe fremover mot UEFA A-Lisensen, som en vakker dag skal bestås den også ⚽️

Takk


Powered by: Bloc