Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Amel Muratovic er tatt ut på U15 landslaget

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Okt 2017

ÅIF gratulerer, tidligere ÅIF spiller Amel Muratovic er tatt ut på U15 landslaget.

Amel er en spiller som alltid har gitt 100 prosent både i kamp og på trening. Da han hospiterete med 2001 årgangen tok han nivået raskt og gjorde sakene sine bra. Han fikk etterhvert prøve seg sammen med Simen Berg Hansen sin 2000 årgang og sto fram som en av de bedre spillerne der.Amel har lagt ned utallige timer på banen med egentrening , og hadde en RÅ tilstedeværelse på trening. Han er et eksempel på at hardt arbeid lønner seg.

Åssiden IF og Strømsgodset Toppfotball inngikk i 2016 en hospiteringsavtale hvor Amel spilte sine kamper på ÅIF G16 og samtidig som han trente med Strømsgodset TF. En avtale som har fungert helt utmerket og fullt ut etter intensjonen endte med overgang til Strømsgodset TF etter serieslutt 2016.

Amel kommer fra en fotballfamilie på Åssiden med to eldre brødre som også har sine år i ÅIF (Aldin og Adis). Aldin er fortsatt aktiv spiller på Jr laget.

Åssiden fotball  gratulerer Amel med sin landslagsdebut.Velkommen til jubileumskamp mot Svelvik

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Sep 2017

80 års jubilant og offisiell åpning av kunstgresset fredag 15. september.

På fredag kommer Svelvik IF på besøk til den offisielle åpningskampen av kunstgressbanen.
Vi gikk på et forsmedelig bortetap mot Svelvik IF i våres og det skal revansjeres på fredag.


A-laget står så langt med 5 seire og 1 uavgjort i høstsesongen, og senest på tirsdag denne uken slo vi Godset3 med 3-1 på bortebane.

Det er tett i toppen av divisjonen og vi henger godt med i kampen om opprykk.

PS: I bortekampen mot Godset3 var 13 av totalt 16 spillere i troppen som har vært i klubben siden de var 6-7 år gamle. Dette er noe vi i klubben er veldig stolte av, og de spillerne som har kommet til oss de senere åra supplerer laget og stallen veldig godt. 

 

Vi håper at du kommer og støtter oss på fredag.
Program for kunstgressåpning fredag 15. september:

17:30 – Kunstgresset åpnes av ordfører i Drammen kommune.
Gratis kaker, kaffe og saft til alle små og store.
17:45 – 18:15 3x3 internturnering jenter 7-9år.
19:00 4. div herrer Åssiden IF – Svelvik

 

Velkommen til kamp

Audun Fevik
A-lagstrener herrer
Åssiden IF - FotballKunstgresset klart for bruk fra mandag

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Aug 2017

Ventetiden er over!

Drammen kommune bekreftet i dag at de overtar banen fra ProTurf AS førstkommende mandag. Dette betyr at fotballen kan starte opp med organiserte treninger, og kamper, på banen fra og med mandag.


Offisiell åpning av kunstgresset blir fredag 15. setptember fra kl 17:30.Fotballtreninger ut august

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Aug 2017

Nå rykker det i fotball-foten for noen og enhver, og det er på tide å komme seg ut av feriemodus.

Dessverre er kommunen forsinket med oppgradering av kunstgresset, og derfor vil alle berammede kamper på Åssiden stadion flyttes til gressbanen(e). Dette betyr i praksis at det vil bli trangt om plassen på gresset for å gjennomføre kampene, og enda mer for gjennomføring av treninger.


Derfor henstilles alle til å gjennomføre treninger på "løkkene" rundt om i bydelen denne og neste uke (t.o.m. 2 sept). Det skal bl.a. være gode forhold på "Ligoløkka" og gresset ved Åssiden videregående. Jeg håper ellers det er forsåelse for dette og at dere finner gode kompromisser ved benyttelse av gressflater og mål.

Det som er meget positivt er at vi nå snart har et nytt flott kunstgress på stadion!

For de som har vært nede på Åssiabanen, så har dere sett at det nye kunstgresset på plass, men dessverre er dette arbeidet noe forsinket fordi det ble oppdaget større skader undelaget til kunstgresset enn forutsett. I skrivende stund blir strekene lagt på plass, og deretter kommer en periode hvor man skal legge i sand og gummi. Kunstgresset skal kunne tas i bruk f.o.m 3 september. Fordelen er at nå har også underlaget under gresset blitt fikset, og hele banen vil nå fremstå som ny.


Med sportslig hilsen
Anders Røren
Leder Sportslig Utvalg
Åssiden IF Fotball
900 31 815Spente jenter klare for Norway Cup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Jul 2017

Søndag 30. juli sparkes verdens største fotballturnering i gang i Oslo. Norway Cup arrangeres for 45. gang. Et av de 2000 lagene er Åssiden IF i klasse R (jenter 15/16 år). Vi fikk en prat med Emilie, Jeske og Silje noen dager før det hele starter.Ingen av jentene har vært på Norway Cup før, men alle har sett det på TV. «Dette blir gøy» sier Silje.

Vi skal spille så godt vi kan, også skal vi ha det veldig gøy. Norway Cup blir en opplevelse for alle. Jentene har hørt mye om «sletta» og stemningen der, og det blir stort å få oppleve dette.

Det er alltid gøy med cup, men Norway Cup er så stort at dette blir noe ekstra. Mandag ser ut til å bli den beste dagen. Da skal vi spille på Ekebergsletta selv og vi reiser inn tidlig så vi har hele dagen på slatta. Da skal vi se kamper, gå på stands og alt det andre som skjer.


Vi ønsker ÅIF J16 lykke til både på og utenfor banen:)

Åssiden IF jenter 16 møter Snøgg, Krosgård og Brattvåg i gruppespillet. Kampene kan følges her: http://results.cupmanager.net/6339495,2017,nb/team/11580124/matchesTidligere har vi skrevet om åssiadommer Mari Hellum Bjørnstad som er tatt ut av Norges Fotballforbund til NORCORE trinn 2. NORCORE er NFFs utviklingsprogram for dommere som gjennomføres under Norway Cup.
http://aif.no/blog/post/109312/assiadommer-pa-norcore-2Powered by: Bloc