Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Ledig vikariat

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Nov 2018

Ledig vikariat som Aktivitets- og samfunnsutvikler i Åssiden IF

Vil du være med å skape samhold, trygghet og engasjement i bydelen vår?


En av bydelens viktigste rollemodeller skal ut i foreldrepermisjon og vi søker nå etter vikar i 100% stilling i 3 måneder (1. april til 30. juni 2019).

Åssiden Idrettsforening er et av Drammens største idrettslag med over 1400 medlemmer. I tillegg til ordinær idrettsaktivitet (fotball og håndball) jobber klubben daglig sammen med skolene i bydelen for å skape en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.

I bydelen Åssiden bor det ca 12.000 innbyggere. Barneskolene (Åssiden og Aronsløkka) i bydelen har ca 700 elever, og Kjøsterud ungdomsskole har ca 400 elever.

Åssiden IF er «klubben med hjerte for alle på Åssia».


Du vil tilbringe ca 75% av arbeidstiden på skolene i bydelen, og ca 25% av arbeidstiden på idrettslagets arenaer i Buskerudveien 54 og i Berskaughallen. Du må regne med å jobbe litt kvelder og helger.


Arbeidsoppgavene vil være varierte, og du må være i stand til å ta initiativ og løse utfordringer som oppstår underveis. Her er ingen dager like. Du skal jobbe med mange mennesker og må være i stand til å bygge relasjoner raskt.

  • Primær arbeidsoppgave er å tilrettelegge for fysisk aktivitet i skole/AKS.
  • Arbeidstid som ikke er knyttet til skolen besår for det meste av planlegging og tilrettelegging av arrangement som allidrett, åpen hall, Eat Move Sleep Åssia Cup og Liverpool fotballakademi.
  • Andre arbeidsoppgaver vil være oppfølging av aktivitetsledere fra ungdomsskolen og diverse forefallende arbeid i idrettslaget.

Stort engasjement for å jobbe med barn og ungdom er en forutsetning. Den som ansettes må beherske norsk skriftlig og muntlig, disponere egen bil og forevise gyldig politiattest.

Erfaring med å lede aktivitet for barn og ungdom, samt påbegynt eller fullført høyere utdanning med pedagogisk/idrettsfaglig retning er ønskelig.


Vi tilbyr:

  • Muligheten for en unik og spennende erfaring fra innsiden av et av Norges beste skole/idrettslag samarbeid.
  • Spennende og hektiske arbeidsdager sammen med mange fantastiske barn.
  • Gode og moderne fasiliteter for å gjøre den administrative delen av jobben.


Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønn etter avtale.


SØKNAD og CV SENDES TIL post@aif.no


Søknadsfrist: 15.01.19

Tiltredelse: 01.04.2019


Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Sverre Arneberg Fredriksen                                                  Espen Forfang Paterson
Daglig leder, Åssiden IF                                                       Aktivitets- og samfunnsutvikler, Åssiden IF
sverre@aif.no / 93417624                                                    espen@aif.no / 92439213Verdiarbeid på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Okt 2018

Representanter fra ÅIF og skolene på Åssia deltok sammen på verdikonferanse med LIONS og MittValg.

25.-26. oktober arrangerte MittValg sin årskonferanse på Gardermoen. Åssiden IF deltok sammen med skolene i bydelen med hele 9 deltakere. I tillegg deltok Lions Drammen Vest med en deltaker fra sitt styre.

På konferansen ble det løftet alvorlige temaer som forebyggende mental helse, forebygging og håndtering av nettrelaterte overgrep mot barn. Det ble også presentert modeller og praktiske eksempler på hvordan verktøyene i MittValg kan brukes for å jobbe med forskjellige temaer i idrettslag og i barnehage/skole.

Spesielt spennende var det å få presentert tanker og erfaringer fra en næringslivsleder som har valgt å gå tungt inn i et idrettslag. "De som kjøper bolig spør oftere om fritidstilbudet til barn enn de gjør om fargen på flisene på badet.".

Det er veldig fint for oss på Åssia å ha disse arenaene sammen så vi blir bedre kjent og kan utfordre hverandre på hvordan vi "sammen skaper en trygg og aktiv bydel å vokse opp i".Gratis aktivitetscamp i høstferien

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Sep 2018

Åssiden idrettsforening inviterer barn fra 1.-4. klasse fra Aronsløkka og Åssiden skole til aktivitet i Berskaughallen 4.-5. oktober.

Vi ønsker å invitere til 2 dager fylt med masse aktivitet og moro. Det stiller unge aktivitetsledere fra ÅIF som vil holde kontroll på aktivitetene, og inn og ut kryssing.

Program torsdag og fredag:

08.30 - dørene åpner

09.00 - aktiviteter starter

11.00 - lunsj

11.45 - aktiviteter

13.30 - fruktmåltid

13.50 - fri aktivitet

16.00 - avslutter 

Vært barn må huske på:

- Innesko

- Vannflaske

- Matpakke

- frukt

Arrangementet er gratis:)

Påmelding her innen tirsdag 25.09.2018 - 21.00.
Mot alle odds

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Sep 2018

MOT ALLE ODDS

Ole-Alexander Walseth – naken, usminket og ærlig
Temakveld – spillavhengighet

Ole-Alexander Walseth er 30 år, jobber som lærer på Åssiden barneskole og spiller på Åssiden IF sitt A-lag fotball i 3. divisjon. Ole-Alexander forteller om det han beskriver som «de tapte 20-årene» i sitt liv. En periode i livet hvor alt dreide seg om pengespill, og jaget etter nye gevinster. MOT ALLE ODDS er en naken, usminket og ærlig fortelling av en lokal profil sine opplevelser fra en del av hans liv han aldri vil få tilbake. 

Unni Bergsvenkerud fra spillavhengighet Norge deltar også på samlingen. Hun deler sine erfaringer som pårørende til en spillavhengig, og orienterer om arbeidet i Spillavhengighet Norge.

https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/a68d3d5b-5dd2-4fca-8e6a-15e631b43024.png

Ole-Alexander (30) er en lokal Åssiagutt som har jobbet seg gjennom en tøff periode. Han deler åpent og ærlig sine erfaringer med bydelen.

FACEBOOKEVENT

Målgruppe er spillere (15+), trenere/lagledere, foreldre og andre som er opptatt av ungdom. Temakvelden er gratis og er åpen for alle som ønsker å delta.

Velkommen til Åssiden klubbhus
16. oktober kl 18:00-20:00
Enkel serveringNye utemøbler på Tverken

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Aug 2018

Som en del av prosjektet AKTIVT FRILUFTSLIV støttet av Sparebankstiftelsen og Statsskogmillionen har Tverken nå fått levert nye utemøbler i solid laftet tømmer fra Rauland Laft.


Prosjektet AKTIVT FRILUFTSLIV skal gjennom tilgang på utstyr, opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter skape interesse for å benytte seg av de gode arenaene som allerede eksisterer i vårt nærområde.

Oppgradering av uteområdet rundt Tverkenhytta

slik at det blir mer tilrettelagt som et naturlig friluftslivs mål for korte og lange turer i området. Her etableres en permanent bålplass med sittemuligheter, teltplasser, bord og benker.


Resten av prosjektet består av innkjøp/tilgang på utstyr og opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter.

Innkjøp av friluftslivsutstyr til utlån slik at utstyr ikke skal være en hindring. Alt utstyr skal registreres Skattkammeret utlånssentral slik at både lokale speidergrupper, idrettslag og skoler i bydelen vet hvor de kan få tak i utstyret ved behov, eller hvis noen spør.

Opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter gjøres gjennom et gratisarrangement for primærmålgruppen under «natt i naturen» og «kom deg ut dagen» (1.-2. september 2018) på Åssiden/Tverken.Levert av IdrettenOnline