Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Mer og bedre aktivitet

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jun 2017


Åssiden IF har denne våren handlet aktivitetsutstyr for flerehundretusen kroner. Pengene kommer fra Gjensidigestiftelsen og fordeles utover prosjekter for barn og unge i bydelen. Utstyret skal benyttes i tiltakene under prosjektet "Aktiv på Åssia" i skolene, i allidretten og på åpen hall.

Det er handlet alt fra oppblåsbar trampoline, airtrack, vester, kjegler, baller, utstyr til aktivitetsspill og leker og mye mye mer.


Aktivitets- og samfunnsutvikler i Åssiden IF Espen Forfang Paterson bader i utstyr som skal komme aktiviteten i bydelen tilgode utøver høsten.Aktiv på Åssia fikk høsten 2016 en gave fra Gjensidigestiftelsen kr 525.000,- til å, sammen med skolene, bidra til at Åssida blir et aktivt (og bedre) sted å vokse på og utenfor banen/hallen. Her er representanter fra Gjensidigestiftelsen, skolene i bydelen og Åssiden IF.Allidrett 4-7 år høsten 2017

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Jun 2017

Allidrett skoleåret 2017-2018

Åssiden IF ønsker å invitere til allidrett i Berskaughallen fra høsten av.

Vi starter opp uke 34 og har allidrett 1 gang i uken. Nytt for året er at vi deler allidretten i to grupper. En gruppe med 4-5 åringer og 6-7 åringer, de som går i 1. og 2. klasse. Dette gjør at vi kan gi et bedre og mer tilpasset tilbud til barn i de forskjellig aldrene.

Treningstidene for de forksjellige gruppene er:

Gruppe 1 (4 og 5 åringer) – 17.00 – 17.50

Gruppe 2 (1. og 2. klasse) – 18.00 – 19.00

Et mer detaljert program for hvilke type aktivitet det blir for hver gang kommer nærmere oppstart til høsten.

Åssiden IF er fornøyd med at det meldte seg frivillige etter foreldremøte som var 12.06.2017 som er satt inn i en arbeidsgruppe for allidretten. De kommer til å jobbe sammen med klubben for å gi et kjempe tilbud i allidretten fra høsten.

Arbeidsgruppen består av:

Espen Forfang Paterson, 92439213

Samit Kumar Garg, 92846481

Arlett Bye-Egenes, 46541665

Tom Arne Stryken, 95751648

Mvh

Espen Forfang Paterson, Aktivitets- og samfunnsutvikler Åssiden IF

Espen.forfang.paterson@drmk.no - 92439213Åssiden IF også en bandyklubb

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Jun 2017

Årsmøte 2017 vedtok at Åssiden IF skulle melde seg inn i Norges Bandyforbund. Bakgrunnen for dette er at vi ønsker å delta i et "minirunde"-konsept i innebandy for barn, i samarbeid med bl.a. innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund.

Denne uken fikk vi bekreftelsen fra Buskerud Idrettskrets på at opptaket er i orden. ÅIF er nå en bandyklubb!Minirundene blir en del av lavterskeltilbudet vi skal tlby barn i bydelen og er en del av klubbens avdeling for samfunnsutvikling. Kontaktperson for innebandy er Rune Lislelid (leder samfunnsutvikling ÅIF) og Espen F Paterson (ansatt aktivitets- og samfunnsutvikler ÅIF).Sommeravslutning for åpen hall

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Mai 2017

Åpen hall gjennomførte fredag 19. mai en vellykket sommeravslutning. Mye aktivitet inne og ute, og gratis pølser og brus til alle. Åpen hall har vært en suksess i hele vinter og vi kommer til å utvide tilbudet når vi starter opp igien til høsten slik at vi kan gi et tilbud til flere barn også fra Aronsløkka og Åssiden Skole.

Åpen hall er en del av Aktiv på Åssia hvor Åssiden IF sammen med skolene i bydelen jobber for å skape et trygt og aktivt lokalsamfunn.

Hver tredje fredags kveld i hele vinter har Berskaughallen vært åpen med gratis aktivitet for alle ungdommene i bydelen. Vi sees til høsten:)Aktiv integrering på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Mai 2017

Hver torsdag møtes 8 glade jenter fra Åssia 15 jenter fra velkomstklassen på Kjøsterud Skole for å drive aktivitet sammen. I dag var gruppa litt redusert, men det la ingen demper på aktiviteten:)


Varierte aktiviteter som Klatring, svømming, CrossFit og fotball har stått på programmet og vi håper dette er med på å tilrettelegge for en aktiv start på livet i Norge. Sammen skaper vi et aktiv lokalsamfunn!Powered by: Bloc