Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Nye utemøbler på Tverken

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Aug 2018

Som en del av prosjektet AKTIVT FRILUFTSLIV støttet av Sparebankstiftelsen og Statsskogmillionen har Tverken nå fått levert nye utemøbler i solid laftet tømmer fra Rauland Laft.


Prosjektet AKTIVT FRILUFTSLIV skal gjennom tilgang på utstyr, opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter skape interesse for å benytte seg av de gode arenaene som allerede eksisterer i vårt nærområde.

Oppgradering av uteområdet rundt Tverkenhytta

slik at det blir mer tilrettelagt som et naturlig friluftslivs mål for korte og lange turer i området. Her etableres en permanent bålplass med sittemuligheter, teltplasser, bord og benker.


Resten av prosjektet består av innkjøp/tilgang på utstyr og opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter.

Innkjøp av friluftslivsutstyr til utlån slik at utstyr ikke skal være en hindring. Alt utstyr skal registreres Skattkammeret utlånssentral slik at både lokale speidergrupper, idrettslag og skoler i bydelen vet hvor de kan få tak i utstyret ved behov, eller hvis noen spør.

Opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter gjøres gjennom et gratisarrangement for primærmålgruppen under «natt i naturen» og «kom deg ut dagen» (1.-2. september 2018) på Åssiden/Tverken.oppstart for 6 åringer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Aug 2018

Åssiden idrettsforening har flere aktivitetstilbud for 6åringene som starter på skolene i bydelen nå i august.

Fotball, håndball og allidrett har alle oppstart av nye grupper, og treningene går selvfølgelig på forskjellige dager. Det skal være mulig å prøve seg frem på flere og bytte mellom treningene.


Allidrett 4-5 og 6-7 år

Allidrett skoleåret 2018-2019

Åssiden IF ønsker å invitere til allidrett i Berskaughallen fra uke 36. Vi leker hver tirsdag fra 04.09.2018.

Allidretten i Åssiden IF er gratis for medlemmer i idrettslaget. Er ikke ditt barn medlem så kan du melde det inn på våre nettsider www.aif.no under fanen «bli medlem».

Treningstidene for de forskjellige gruppene er TIRSDAGER:

Gruppe 1 (4–5år) 17.00 – 17.50

Gruppe 2 (1. og 2. klasse) 18.00 – 19.00

Kontaktperson er Espen Forfang Paterson (espen@aif.no)

 Fotball

Gutter og jenter født 2012 inviteres til oppstartstreninger i fotball på gresset på Åssiden Stadion MANDAGER 17:30-18:30. Første trening er 27. august.

Foreldremøte avholdes 30. august 18:00-19:00 på klubbhuset.

Kontaktperson for oppstartslagene er Trond Andre Tostrup (telefon 94139536).  

For treningstider og kontaktinformasjon for eldre lag se HJEMEMSIDEN


 

Håndball

Gutter og jenter født 2012 inviteres til oppstartstreninger i håndball i Berskaughallen TORSDAGER 17:00-18:00. Første trening er 13. september.

Foreldremøte avholdes 20. september i treningstiden.

Kontaktperson for oppstartslagene er Geir Bye Gundersen (geir.bg@aif.no / telefon 95937830).

For treningstider og kontaktinformasjon for eldre lag se HJEMMESIDEN.Oppstart allidrett

Postet av Åssiden Idrettsforening den 28. Jul 2018

Allidretten starter opp igjen 4. september.

Vi ønsker alle barn født 2011-2014) 4-7 år velkommen til aktivitetslek og gøy i Berskaughallen.

MER INFORMASJON
Aktivt friluftsliv

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Mai 2018

Gjennom tilgang på utstyr, opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter skape interesse for å benytte seg av de gode arenaene som allerede eksisterer i vårt nærområde.Åssiden Idrettsforening er tildelt 175.000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til å tilrettelegge for friluftslivsaktiviteter i vårt nærområde.

Prosjektet er et samarbeid mellom Åssiden Idrettsforening, KFUM-KFUK Speiderne på Åssia, stiftelsen ÅIF Tverken og Kirkens Bymisjon Drammen (Skattkammeret utlånssentral). Kjøsterud Skole er også involvert i dette.

Målgruppen er først og fremst ungdomsskoleelever på Kjøsterud skole, og prosjektet består av 3 deler.

Oppgradering av uteområdet rundt Tverkenhytta slik at det blir mer tilrettelagt som et naturlig friluftslivs mål for korte og lange turer i området. Her etableres en permanent bålplass med sittemuligheter, teltplasser, bord og benker.

Innkjøp av friluftslivsutstyr til utlån slik at utstyr ikke skal være en hindring. Alt utstyr skal registreres Skattkammeret utlånssentral slik at både DNT Drammen (barnas turlag og DNT ung), speidergrupper, idrettslag og skoler i byen vet hvor de kan få tak i utstyret ved behov, eller hvis noen spør.

Opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter gjøres gjennom et gratisarrangement for primærmålgruppen under «natt i naturen» og «kom deg ut dagen» (1.-2. september 2018) på Åssiden/Tverken. Hvis dette blir en suksess ønsker vi å gjøre dette til et årlig arrangement. Eventuelle arrangement i 2019 og videre vil ikke kreve ekstra midler.

Vi takker for støtten og gleder oss til mange gode friluftslivsaktiviteter i årene som kommer.Åssiaravnene flyr igjen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Mai 2018

Åssiaravnene flyr igjen

Etter et mørkt vinterhalvår i dvale flyr endelig Åssiaravnene igjen. Lyse kvelder blir enda lysere for bydelens ungdommer når de møter på våre hyggelig natteravner.

Takk til FAU på skolene og alle som bidrar til å skape en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.
Powered by: Bloc