Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Påmelding til Allidrett skoleåret 2017-2018

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Aug 2017

Allidrett skoleåret 2017-2018

Åssiden IF ønsker å invitere til allidrett i Berskaughallen fra uke 35!


Vi leker hver tirsdag fra 29.08.2017. Allidretten blir delt inn i to grupper.

Allidretten i Åssiden IF er gratis for medlemmer i idrettslaget. Er ikke ditt barn medlem så kan du melde det inn på våre nettsider www.aif.no under fanen «bli medlem».

Er det medlemmer i din husstand fra før kan du registrere barnet ditt i en familiekontingent. Dette gjøres også på nettsiden under «bli medlem». Oppgi da navn på eksisterende medlem i familien under kommentarer.

Treningstidene for de forksjellige gruppene er:

Gruppe 1 (4–5år) 17.00 – 17.50

Gruppe 2 (1. og 2. klasse) 18.00 – 19.00

Detaljerte periodeplaner blir lagt ut i SPOND 

 

For å melde på ditt barn til allidretten må du sende følgende informasjon til espen@aif.no

Barnets navn og fødselsdato

Foresattes navn og adresse + telefonnummer og epostadresse.

Hvis det er flere foresatte som skal ha tilgang til informasjon, oppgi informasjon på begge foreldre.

Allidretten i Åssiden IF benytter SPOND som kommunikasjonskanal.

Her vil informasjon om treninger, endringer og alt annet gå.

Vi anbefaler alle som har smarttelefon å laste ned appen SPOND. De som ikke ønsker å gjøre dette må følge med via nettsiden www.spond.comEspen Forfang Paterson 92439213 / espen@aif.no

Aktivitets- og samfunnsutvikler Åssiden IdrettsforeningEspen ansatt i fast stilling

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Aug 2017

Espen Forfang Paterson signerte i dag ny arbeidsavtale med Åssiden Idrettsforening. Espen har siden 1. september 2016 vært ansatt i en prosjektstilling som FYSAK-koordinator. Fra 1. september 2017 går Espen over i fast 100% stilling som "aktivitets- og samfunnsutvikler" i Åssiden Idrettsforening.

Innholdet i stillingen blir mye det samme som var i prosjektstillingen, men oppgavene har tatt form det siste året og stillingstittelen er derfor endret.Avtalen kom på plass etter at det ble signert en langsiktig intensjonsavtale mellom klubben og rektorene ved Aronsløkka, Åssiden og Kjøsterud skole. Intensjonsavtalen sikrer forutsigbarhet i finansieringen og er med på å styrke samarbeidet mellom skolene og ÅIF.

Espen selv er veldig fornøyd med at prosjektet går over i fast stilling.
"Det har vært et fint år med mye å sette seg inn i. Mange nye mennesker og mye aktivitet. Nå skal vi skape enda mer aktivitet samtidig som vi må bli bedre på å beskrive hva vi faktisk gjør. Det å få en fast stilling er en tillitserklæring fra både skolene og klubben og jeg gleder meg til alt det spennende som kommer"

Vi i Åssiden IF er veldig glade for at Espen er med oss videre og gleder oss til videre samarbeid og mye ny aktivitet i bydelen.


Mer og bedre aktivitet

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jun 2017


Åssiden IF har denne våren handlet aktivitetsutstyr for flerehundretusen kroner. Pengene kommer fra Gjensidigestiftelsen og fordeles utover prosjekter for barn og unge i bydelen. Utstyret skal benyttes i tiltakene under prosjektet "Aktiv på Åssia" i skolene, i allidretten og på åpen hall.

Det er handlet alt fra oppblåsbar trampoline, airtrack, vester, kjegler, baller, utstyr til aktivitetsspill og leker og mye mye mer.


Aktivitets- og samfunnsutvikler i Åssiden IF Espen Forfang Paterson bader i utstyr som skal komme aktiviteten i bydelen tilgode utøver høsten.Aktiv på Åssia fikk høsten 2016 en gave fra Gjensidigestiftelsen kr 525.000,- til å, sammen med skolene, bidra til at Åssida blir et aktivt (og bedre) sted å vokse på og utenfor banen/hallen. Her er representanter fra Gjensidigestiftelsen, skolene i bydelen og Åssiden IF.Allidrett 4-7 år høsten 2017

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Jun 2017

Allidrett skoleåret 2017-2018

Åssiden IF ønsker å invitere til allidrett på tirsdager i Berskaughallen fra høsten 2017.

Vi starter opp uke 35 og har allidrett 1 gang i uken. Nytt for året er at vi deler allidretten i to grupper. En gruppe med 4-5 åringer og 6-7 åringer, de som går i 1. og 2. klasse. Dette gjør at vi kan gi et bedre og mer tilpasset tilbud til barn i de forskjellig aldrene.

Treningstidene for de forksjellige gruppene er:

Gruppe 1 (4 og 5 åringer) – Tirsdager 17.00 – 17.50

Gruppe 2 (1. og 2. klasse) – Tirsdager 18.00 – 19.00

Et mer detaljert program for hvilke type aktivitet det blir for hver gang kommer nærmere oppstart til høsten.

Åssiden IF er fornøyd med at det meldte seg frivillige etter foreldremøte som var 12.06.2017 som er satt inn i en arbeidsgruppe for allidretten. De kommer til å jobbe sammen med klubben for å gi et kjempe tilbud i allidretten fra høsten.

Arbeidsgruppen består av:

Espen Forfang Paterson, 92439213

Samit Kumar Garg, 92846481

Arlett Bye-Egenes, 46541665

Tom Arne Stryken, 95751648

Mvh

Espen Forfang Paterson, Aktivitets- og samfunnsutvikler Åssiden IF

espen@aif.no - 92439213Åssiden IF også en bandyklubb

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Jun 2017

Årsmøte 2017 vedtok at Åssiden IF skulle melde seg inn i Norges Bandyforbund. Bakgrunnen for dette er at vi ønsker å delta i et "minirunde"-konsept i innebandy for barn, i samarbeid med bl.a. innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund.

Denne uken fikk vi bekreftelsen fra Buskerud Idrettskrets på at opptaket er i orden. ÅIF er nå en bandyklubb!Minirundene blir en del av lavterskeltilbudet vi skal tlby barn i bydelen og er en del av klubbens avdeling for samfunnsutvikling. Kontaktperson for innebandy er Rune Lislelid (leder samfunnsutvikling ÅIF) og Espen F Paterson (ansatt aktivitets- og samfunnsutvikler ÅIF).Powered by: Bloc