Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Åpent klubbhus - Aktiv Gaming

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Okt 2020

Vi inviterer alle ungdommer 12 – 17 år til gratisspillkveld fredag 23.oktober!


Tid: 23.oktober kl. 18.00 – 21:00

Sted: Åssiden klubbhus, Buskerudveien 54, 3024 Drammen


OBS! Grunnet korona vil det være begrensning på 35 plasser. Derfor må alle som skal delta melde seg på arrangementet på forhånd. Så påmelding innen 22. oktober!


Påmelding gjøres via denne linken: https://app.rubic.no/Public/Events/1182


Det vil være mulig å spille FIFA, Rocket League, Crash nitro og Spyro.


Aktiv Gaming er tenkt å foregå en fredag i måneden hvor 23. oktober blir oppstart. Det vil bli servert frukt og smoothie!


Koronainformasjon:

Vi følger alle retningslinjer fra myndigheter, idrettsforbundet og håndballforbundet som gjelder aktivitet for barn og ungdom. Plutselige endringer i smittesituasjon kan medføre avlysning av arrangementet.


Kontakt:

Aktivitet- og samfunnsutvikler: Bendik Sørensen, bendik@aif.no , 414 22 883 

Daglig leder ÅIF: Ørjan Dimmestøl, orjan@aif.no, 934 90 714


0 Kommentar

Bidra til TV-aksjonen!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Okt 2020


I år kommer ingen og ringer på døra di under TV-aksjonen. Vi som bor på Åssiden kan gi på denne digitale bøssa. Bli med og redd miljøet og få plasten opp av havet!


Hva går pengene til i år?

Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900.000 mennesker. TV-aksjonsmidlene er øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand. 


Link til bøssen: https://www.spleis.no/project/133720


0 Kommentar

Stopp i allidrett til sommerferien

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Apr 2020


Grunnet den pågående korona-situasjonen og retningslinjene fra myndighetene vil det ikke bli gjennomført flere økter i allidrett før sommerferien.

Vi takker alle deltakerne som har vært med å lage mye moro sammen med oss dette skoleåret! 

Vi håper situasjonen bedrer seg til høsten, men vi følger myndighetenes retningslinjer. Det blir derfor sendt ut informasjon før skolestart til høsten om oppstart. 


0 Kommentar

Allidrett avlyst

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Mar 2020

Åssiden IF har besluttet å avlyse allidretten inntil videre grunnet smittefare.

Vi har vurdert det som for stor risiko å samle 100 barn fra så mange forskjellige barnehager til aktivitet. SMS er sendt til alle foresatte, og vi vil holde dere oppdatert videre.


0 Kommentar

Sterk og stødig hver onsdag

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Mar 2020

Gratis trening for seniorer 65+

GRUNNET SMITTEFARE VEDR. COVID-19 (KORONAVIRUS) HAR VI BESLUTTET Å MIDLERTIDIG INNSTILLE STERK OG STØDIG AKTIVITETEN I ÅSSIDEN IF.

Begynner du å bli ustø, eller merker at beina ikke lenger er like sterke som før? Ønsker du å bli sterkere og stødigere? I samarbeid med Drammen kommune starter vi opp treningstilbudet Sterk Og Stødig.

Sterk og Stødig er et gruppetreningstilbud som foregår en gang i uken. Treningen inneholder øvelser for å bedre muskelstyrken og balansen, samtidig som man får muligheten til å være sammen med og trene med andre treningsglade seniorer.

Øvelsene foregår både stående og gående, men det er anledning til å støtte seg til en stol eller sette seg ned ved behov. Du må kunne gå inne uten hjelpemidler.  Treningsgruppene blir instruert av frivillige instruktører som er kurset i sterk og stødig- konseptet, og som blir veiledet av kommunale fysioterapeuter.

Sted: Åssiden Klubbhus. Buskerudveien 54, 3024 Drammen.  

Tid: Hver onsdag kl.11:30-12:30 (vi følger skoleruta). Oppstart 11. mars. Siste trening før sommerferien er 17. juni.  

Pris: GRATIS 

Vi anbefaler bevegelige klær og joggesko. Alle deltakere får drikkeflaske på første trening 😊 Ta gjerne med matpakke til kaffekoppen etter treningsøkta: 

Velkommen!

Har du spørsmål, eller ønsker du å melde deg på? Ta kontakt med fysioterapeut Cathrine Enstrøm Simonsen på tlf: 993 64 618. NB! Begrenset plasser. 

GRUNNET SMITTEFARE VEDR. COVID-19 (KORONAVIRUS) HAR VI BESLUTTET Å MIDLERTIDIG INNSTILLE STERK OG STØDIG AKTIVITETEN I ÅSSIDEN IF.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline