Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Vi ønsker oss flere fotballjenter

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jan 2020

Damelaget ønsker nye spillere velkommen.

Har du lyst til å spille fotball, men ikke vet hvor du skal begynne? Vi ønsker oss flere fotballjenter på Åssia. Vi trener to ganger i uka gjennom vinteren, og har lag i serie både på 7’er og 11’er. Er du litt nysgjerrig og/eller lurer på noe, så ikke vær redd for å sende en melding til hovedtrener senior damefotball Alexander Eliassen på telefon 403 40 825.


0 Kommentar

Norges råeste barnefotballcup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Jan 2020

Åssiden IF arrangerer også i 2020 Eat Move Sleep Åssia Cup.

Vi ønsker alle barn velkommen til fest på Åssia første helgen i juni.


MER INFO FÅR DU HER


0 Kommentar

ÅIF trekker finalelag fra Region Sør Cup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Jan 2020

Idrett skal være for alle. Håndballstyret i Åssiden IF har besluttet å trekke sitt finalelag fra finalespillet i Region Sør Cup.

Etter at Norges Håndballforbund besluttet å legge sluttspillet i Region SØR cup, Bring- og Lerøyserien til Oslofjord Arena, har det murret i Håndball-Norge. Oslofjord Arena er en del av Oslofjord Convention Center, som igjen eies av Brunstad Christian Church – også kjent som Smiths Venner. Bakgrunnen for murringen er BCC sin holdning til inkludering, seksuell legning og livvsyn, der Håndball-Norge opplever at disse går på tvers av hva Norges Håndballforbund selv står for.

På Brunstad Christian Church' internasjonale misjonsside står følgende:
 
«Seksualdriften vår er ikke en synd. Men seksuelt begjær utenfor ekteskapet mellom en mann og en kvinne er det Bibelen kaller «lyster», og å gi etter for dem er synd. Dette inkluderer sex før ekteskapet, utenomekteskapelig sex, å leve ut urene seksuelle tanker, pornografi – og å praktisere homofili.»

Håndballforbundet råd til trenere på forbundet egne sider står det følgende:
 
«Skape en trygg arena for utøvere som ønsker å være åpen om sin «seksuelle legning»  


Styret i håndballgruppa i Åssiden IF har, fra dette ble kjent før jul, avventet både Region Sør og NHF sitt utspill i denne saken. Samtidig ser vi at andre klubber rundt oss er i ferd med å trekke sine lag fra sluttspillet, nå senest Larvik Turn. Dette er i tråd med klubbens tanker og verdier.

Klubben som helhet, og laget som er berørt støtter de verdier og livssyn man har i NHF. Vi tror på den samme inkluderingen og åpenheten som man finner i resten av Håndball-Norge. Vi har i det lengste håpet på en fornuftig avklaring på dette fra sentralt hold, men når denne uteblir finner vi det riktig å selv også trekke laget fra videre sluttspill og stå solidarisk samlet med resten av Håndball-Norge.

Denne avgjørelsen er tatt etter innspill fra J12-trenere til Håndballstyret og Daglig leder i ÅIF.


Sverre Arneberg Fredriksen
Daglig leder
Åssiden Idrettsforening

Pål Landt Ourdahl
Styremedlem Åssiden Idrettsforening
Leder Åssiden IF håndball


Spørsmål kan rettes til daglig leder i Åssiden IF Sverre Arneberg Fredriksen (bilde) på telefon 93417624.0 Kommentar

Erik Midtgarden klar for Åssiden IF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 28. Des 2019

Noen ting i julen kommer sent, men godt.

Selv om ikke denne gaven til Åssiden var å finne på selveste julaften, så er vi utrolig glade for å kunne offentliggjøre vår nyeste signering.

Erik Midtgarden kommer fra Notodden i OBOS-ligaen og har tidligere spilt for Mjøndalen, Hønefoss, Lillestrøm, Flota Tallinn, Pors og Odd. En spiller med over 300 kamper og 70 mål i Eliteserien/OBOS.

Erik kommer fra Telemark, og bor på Åssiden sammen med sin samboer og deres to små barn.

I tillegg til å være et opplagt valg i startellveren går Midtgarden også inn i trenerteamet hvor han sammen med sammen med Kenneth Myhrvold og Mads Gundersen, danner han en utrolig spennende trenertrio.

Erik har UEFA B-lisens og drøssevis av fotballkunnskap og erfaring.

Vi ønsker Erik velkommen, masse lykke til, og gleder oss til å se han i blå/hvit drakt i 2020.0 Kommentar

Nissetrening for alle barna

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Des 2019

Høyt tempo både på og utenfor banen sørget for svette panner under nisseluene når håndballgruppa gjennomførte sin årlige nissetrening 18. desember.

Alle fikk prøve seg i minikamper, og de fleste fikk prøve seg mot både de som var litt eldre og litt yngre. Alle imponerte med like god sportsånd som innsats. 

Tusen takk til Marte og Ida fra "Aktiv på Åssia" som sørget for full aktivitet også mellom håndballkampene.Til slutt ble alle trenere gjort litt stas på fra hele hallen før det eksploderte da Nissefar sjøl entret Berskaughallgulvet. 

 

Hele Åssiden IF ønsker alle en riktig God Jul!
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline