Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Nyhetsbrev mars 2020

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Mar 2020

Klubben har sendt ut nyhetsbrev for mars 2020 til alle medlemmer.

Her kan du lese dette, og tidligere utsendte nyhetsbrev


0 Kommentar

Velkommen til ÅIF Ørjan Dimmestøl

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Mar 2020

Åssiden IFs nyansatte daglig leder Ørjan Dimmestøl er 27år og kommer fra Bergen. Han har studert idrettsledelse ved Høyskolen i Molde, som har gitt en bred utdannelse som passer en rolle som daglig leder i idrettslag. Parallelt med studiene hadde Ørjan flere verv. Blant annet satt han i styret i Møre og Romsdal Idrettskrets hvor han etablerte og ledet ungdomsutvalget i kretsen.

 

- Jeg var gjennom studietiden opptatt av å tilegne meg mest mulig kunnskap om idretten. Så er det bare så mye man lærer fra bøkene, og derfor var verv og konkret erfaring viktig for meg å ha i bagasjen, forteller Dimmestøl.

Studiene ble avsluttet med praksis i Norges Fotballforbund sin HR-avdeling, samtidig som bachelor-oppgaven ble skrevet. Den handlet om medieavtalene i norsk toppfotball.

- Praksisen i HR-avdelingen i NFF ga meg et godt overblikk over norsk fotball som organisasjon, godt nettverk og ikke minst kunnskap innen ledelse. Jeg jobbet med konkrete prosjekt knyttet opp til lederutvikling, og det var en veldig spennende tid.

Praksisen ble belønnet med et halvt års engasjement for å fullføre andre prosjekter. Deretter gikk veien til FK Ørn Horten, vår avdelingskollega i Norsk Tipping-ligaen, som første daglig leder i klubben på 15 år.


Det var en veldig spennende utfordring for en ung kar fra Bergen, og jeg vil være evig takknemlig for Ørn Horten som ga meg den sjansen. Jeg fikk jobbe tett på grasrota samtidig som jeg fikk lede spennende prosjekter. Vi etablerte en ny cup, nytt lag som fikk frafalt ungdom tilbake til fotball og inkluderingstiltak for flyktninger som ikke snakket språket så godt.

De siste to årene har jeg bodd på Bragernes og pendlet til Horten. Det er fordi min samboer jobber i Oslo, og da ble vi enige om å møtes på halvveien. Selv om jeg trivdes godt i Ørn Horten ble det derimot langt å pendle for en jobb med varierende dager.

Så at Sverre skulle gi seg nå ga derfor en veldig god mulighet som jeg måtte gripe. Å kunne jobbe i egen by er en ting, men jeg har også vært imponert av profilen Åssiden har og samfunnsansvaret man har tatt. Så jeg gleder meg ordentlig og er supermotivert for å komme til en så fin og viktig klubb som Åssiden IF. Jeg legger hjertet i jobben, og nå gleder jeg meg til å jobbe med hjerte for Åssia.


Ørjan starter i Åssiden IF 14. april. Sverre har sin siiste arbeidsdag i blåhvitt 30. april.
Ønsker du å komme i kontakt med Ørjan kan han allerede nå nåes på orjan@aif.no0 Kommentar

Ta vare på hverandre

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Mar 2020

Åssiden idrettsforening er klubben med hjerte for alle på Åssia og vi er stolte av våre verdier samhold, trygghet og engasjement.

I den utfordrende  tida vi opplever nå er det ekstra viktig å vise i praksis at vi bryr oss om hverandre. Hovedstyret  oppfordrer alle i klubben til å "strekke ut en hånd" til de man har rundt seg. Et smil, et hei eller noen vennlige ord kan gjøre underverker i en utrygg  hverdag. Rundt banen og i skolegårdene er det til tider mange barn og unge som samler seg. Vi håper alle vil være med å bidra i den nasjonale dugnaden og med det ikke benytte anleggene som er stengt.

Husk at dagene er veldig annerledes uten å møtes på skole eller trening. Er det noen du kunne ringt til i dag? 

Ta vare på hverandre.

Alarmtelefonen for barn og unge når du på telefon 116 111
Per Sms på 41 71 61 11
E-post alarm@116111.no 

 Mental Helse voksne telefon: 116 123


0 Kommentar

Oppdatering fra hovedstyret

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Mar 2020

På styremøte 19.03.2020 diskuterte hovedstyret hvilke konsekvenser situasjonen vi er i nå får for driften og aktiviteten. Det ble diskutert flere saker som berører oss, og det ble gjort noen vedtak som berører klubbens medlemmer.

Åssiden Idrettsforening forholder seg til de pålegg og retningslinjer som kommer fra Drammen kommune, Folkehelseinstituttet og Norges Idrettsforbund. Foreløpig er all aktivitet i klubben innstilt og styret vil vurdere forløpende når vi igjen kan starte aktivitet.

Klubben rammes hardt økonomisk av situasjonen vi er inne i nå. Vi anslår at klubben vil tape over 1.100.000,- første halvår 2020.

Styrets viktigste oppgave er å se på alle budsjetterte inntekter og utgifter, og iverksette de tiltak vi mener er nødvendige for at barna og ungdommene i bydelen skal ha et godt aktivitetstilbud å komme tilbake til når dette skal i gang igjen.
Hovedstyret Åssiden Idrettsforening


2 ansatte i klubben er permittert. Daglig leder blir ikke permittert nå.

Årsmøte utsettes på ubestemt tid, ny dato settes så fort vi har mer forutsigbarhet på hva som skjer videre.

Hovedstyret konstituerer gruppestyrer i fotball og håndballgruppa frem til årsmøte kan gjennomføres, og jobber etter et foreløpig budsjett med oppdaterte prognoser. Budsjettet legges frem endelig for årsmøte når dette skal gjennomføres.

Eat Move Sleep Åssiden Cup 2020 avlyses.


0 Kommentar

Første spadetak er tatt

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Mar 2020

PEAB har startet byggingen av den nye fotballhallen på Åssiden.

Daglig leder i Åssiden IF Sverre Fredriksen og Anleggsleder i PEAB Tndre Thorsdalen er begge fornøyde med at byggeperioden endelig er skikkelig i gang.

PEAB, som bygger hallen for Darmmen kommune, sier at de er i rute til ferdigstilling i desember 2020.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline