Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Oppdatering Covid-19

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Jan 2021


Drammen kommune viderefører forskrift fra 18. desember, som er strengere enn de nasjonale som ble presentert mandag 18. januar av statsministeren.


Dette betyr:

 • Barn i barneskolealder (7.klasse) og yngre kan trene innendørs.
 • Fra og med ungdomsskolealder (8.klasse) kan trene som normalt med kontakt utendørs.
 • Senior kan trene utendørs med en metersavstand og i grupper på inntil 10 deltakere samtidig i tillegg til trener. 


Berksaughallen

Åpner for trening for håndball til og med 7. klasse. 


Allidrett

Vi sender ut informasjon om allidrett i løpet av uken, men jobber for oppstart tirsdag 26. januar. 


Fotballhallen

For å begrense kohorter har vi satt opp alternative treningstider i fotballhallen frem til ungdom kan trene inne igjen og for å begrense antall kohorter i hallen samtidig. Det er viktig å presisere at dette er et midlertidig oppsett og gjelder frem til ny beskjed er gitt. Se fullt alternativt oppsett her..

 0 Kommentar

EMS Åssia Cup 2021

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Jan 2021


Eat Move Sleep Åssia Cup 2021 er lansert og vi har allerede mottatt våre første påmeldinger!

Vi håper smittesituasjonen letter og vaksineringen er kommet så langt at vi kan gjennomføre cupen som før. Uansett vil fokuset vårt være at det skal være en trygg og god opplevelse for barna.

Det er også korona-garanti for lag som melder seg på. Det betyr full refusjon ved avlyst arrangement. 

Cupen har en ambisjon om å være Norges morsomste barnefotballcup!

Følg med her for mer info rundt cupen på klubbens side: http://aif.no/p/25167/eat-move-sleep-assia-cup-2021


PÅMELDING HER


0 Kommentar

Åpner for utendørstrening

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Jan 2021

Klubben valgte å stanse alt i går mandag inntil vi hadde oversikt da klubben ønsker å være en bidragsyter i å redusere smitte og tar situasjonen på alvor. Etter å ha sett Drammen Kommune sin forskrift, sammen med nasjonal veileder for smittevern i idrett, Norges Fotballforbund og Norges Håndballforbund har klubben valgt å åpne for utendørstrening for de lag som ønsker det. 

Om noen spillere, foreldre, trenere eller lagledere ønsker å ta pause av hensyn til smittesituasjonen så skal dette respekteres fult ut av alle i og rundt de enkelte lag. Medfører dette at et lag ikke kan ha aktivitet, men det er spillere som ønsker trening kan daglig leder eller sportslig leder kontaktes via lagets trener for å finne løsninger innenfor smittevern. 

Vi understreker at de av våre lag som ønsker å arrangere trening utendørs må til en hver tid forholde seg til smittevern: 

 • Minimum en meters avstand til en hver tid- Dette gjelder også under aktivitet. 
 • God hånd og hostehygiene og forsterket renhold.
 • Føler du deg syk bli hjemme.
 • Alle som deltar i økten skal registreres. 
 • Gruppen skal være fast over tid og det anbefales gruppestørrelse på inntil 20 spillere. 
  • For de over 20år er det maks 10 per gruppe pluss trener. 

For siste punkt ber vi lagene våre så langt det er mulig å opprettholde spillernes sosiale kohorter og kohorter fra skolen. Hvis en spiller da blir alene og faller utenfor så må man selvsagt finne en fornuftig løsning. 

Kunstgressbanen på stadion er dekket av snø og kan ikke benyttes til ordinær fotballaktivitet. Derfor må man finne alternative løsninger for økter. Håndballforbundet har kommet med en rekke gode forslag til alternative økter man kan gjøre i fellesskap og med god avstand. Dette er også relevant for fotball-lagene våre. Se her for forslag til økter

Har noen lag behov for mer antibac eller såpe så ta kontakt med daglig leder!


0 Kommentar

Stans i aktivitet

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Jan 2021

Etter regjeringen i går innførte strengere smittevernstiltak blir det midlertidig stans i all aktivitet i Åssiden IF.

 

Regjeringen la søndag kveld frem retningslinjer som gjelder i perioden 04.01-17.01 og varslet at en ny vurdering vil gjøres om mulig forlengelse av restriksjonene. 

 

For idretten sier retningslinjene som følger (Hentet fra regjeringen.no): 

 • Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/ kohorter.
 • Utendørs aktiviteter kan gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand.

 

Dette betyr at allidrett ikke starter opp som planlagt. Foreløpig dato for oppstart er dermed tirsdag 19. januar, men med forbehold om at smittevernstiltakene kan forlenges.

 

For håndball vil det ikke være mulig med innendørs trening, og inntil videre vil også være stans i utendørstrening.

 

For fotball vil det ikke være mulig med innendørs trening, og inntil videre vil også være stans i utendørstrening.

 

Akkurat nå er det ikke mulig å trene på banene våre da de er snølagt. Derfor blir kommunen forespurt om de kan brøyte banen i denne ekstraordinære situasjonen for å tilrettelegge for utendørs aktivitet med god avstand om tiltakene mot innendørstrening forlenges.


0 Kommentar

Tusen takk!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Des 2020

Vi ønsker å takke alle medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere for året som har gått og ønsker et bedre år for 2021.


For året 2020 har vært spesielt på så mange måter. 12. mars stoppet landet opp og med det all idrettsaktivitet. Siden sommeren har man klart å opprettholde tilnærmet normale økter, med noe innskjæring siste ukene. Det er mange, både frivillige og sponsorer, som har stått ekstra på for å skape en god idrettshverdag for Åssidens barn og ungdom.


Tusen takk til deg som er frivillig og har vasket flere hundre baller slik at barna skulle trene i kohorter. Tusen takk til deg som har møtt opp på trening selv om det kunne føles utrygt. Tusen takk til deg som kanskje ikke har hatt en konkret rolle, men bidratt slik at våre unge får et fristed fra samfunnets utfordringer. Takk til deg som har gått natteravn for en trygt lokalsamfunn. 💙


Så tusen takk til alle våre sponsorer. Vi er heldig i Åssiden IF som har rause støttespillere som på tross av et usikkert år har bidratt som tidligere for å støtte lokalt. Husk at ved å benytte våre samarbeidspartnere støtter du også lokalsamfunnet og Åssiden IF 💙
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline