Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Aktivt friluftsliv

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Mai 2018

Gjennom tilgang på utstyr, opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter skape interesse for å benytte seg av de gode arenaene som allerede eksisterer i vårt nærområde.Åssiden Idrettsforening er tildelt 175.000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til å tilrettelegge for friluftslivsaktiviteter i vårt nærområde.

Prosjektet er et samarbeid mellom Åssiden Idrettsforening, KFUM-KFUK Speiderne på Åssia, stiftelsen ÅIF Tverken og Kirkens Bymisjon Drammen (Skattkammeret utlånssentral). Kjøsterud Skole er også involvert i dette.

Målgruppen er først og fremst ungdomsskoleelever på Kjøsterud skole, og prosjektet består av 3 deler.

Oppgradering av uteområdet rundt Tverkenhytta slik at det blir mer tilrettelagt som et naturlig friluftslivs mål for korte og lange turer i området. Her etableres en permanent bålplass med sittemuligheter, teltplasser, bord og benker.

Innkjøp av friluftslivsutstyr til utlån slik at utstyr ikke skal være en hindring. Alt utstyr skal registreres Skattkammeret utlånssentral slik at både DNT Drammen (barnas turlag og DNT ung), speidergrupper, idrettslag og skoler i byen vet hvor de kan få tak i utstyret ved behov, eller hvis noen spør.

Opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter gjøres gjennom et gratisarrangement for primærmålgruppen under «natt i naturen» og «kom deg ut dagen» (1.-2. september 2018) på Åssiden/Tverken. Hvis dette blir en suksess ønsker vi å gjøre dette til et årlig arrangement. Eventuelle arrangement i 2019 og videre vil ikke kreve ekstra midler.

Vi takker for støtten og gleder oss til mange gode friluftslivsaktiviteter i årene som kommer.Eat Move Sleep

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Mai 2018

En ivrig og engasjert gjeng ferdig med BAMA fruktkuttekurs.


Kvelden ble også brukt til å øke kunnskapen om frukt & grønt gjennom fakta info, work shops og quiz. Det ble produsert mange fruktshakere og jentene hadde en fin kveld på klubbhuset.

Takk til Silje Hønneland for bra opplegg rundt kosthold, og takk til BAMA som stiller opp med utstyr og kompetanse:)

Åssiaravnene flyr igjen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Mai 2018

Åssiaravnene flyr igjen

Etter et mørkt vinterhalvår i dvale flyr endelig Åssiaravnene igjen. Lyse kvelder blir enda lysere for bydelens ungdommer når de møter på våre hyggelig natteravner.

Takk til FAU på skolene og alle som bidrar til å skape en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.
Årets første hjemmekamp

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Apr 2018

Vi er klare for årets første hjemmekamp i Norsk Tipping ligaen når våre blåhvite helter tar i mot Sandefjord 2 mandag 23. april. Vi inviterer til pølsefest på klubbhuset kl 17:00, og kampen starter 18:00.


Velkommen til match på Åssia!
Sjekk ut vår facebookeventJ12 klare for cupfinale

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Apr 2018

J12 klare for cupfinale i Region Sør Cup.


Fredag 13. april spiller Åssiden IF - Håndball J12 cupfinale i Region Sør Cup. Motstander er Lier, og kampen går i Boligmappa arena i Larvik.

Kampen streames LIVE på HåndballTV.com. Kampstart 18:45

SE KAMPEN LIVE HER

Vi ønsker jentene lykke til!