Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Hovedtrener senior herre

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Sep 2018

Åssiden IF - fotball søker ny hovedtrener for senior herre.

Siden vår nåværende hovedtrener har valgt å ikke forlenge sin kontrakt etter denne sesongen søker nå fotballgruppa ny hovedtrener for seniorgutta.

Hovedtrener Åssiden IF seniorfotball herrer

Åssiden idrettsforening er Drammens nest største idrettslag med 1400 medlemmer. Fotball er klubbens desidert største aktivitet med over 500 aktive spillere.

Klubbens visjon er "Klubben med hjerte for alle på Åssia" og vi søker nå en trener som vil jobbe med våre verdier samhold, trygghet og engasjement og tilrettelegge for sosial og sportslig utvikling i en etablert spillergruppe med lokale spillere.

Klubbens A-lag har sesongen 2018 spilt i Norsk Tipping ligaen (3. divisjon), mens B-laget har spilt i 4. divisjon. Vi forbereder oss nå på en 2019 sesong med lag i 4. divisjon og 5. divisjon.
Klubben har store spillergrupper på flere årskull som pusher senioralder de neste årene. Flere av klubbens juniorer har fått prøve seg både i 3. og 4. divisjon denne sesongen.

Åssiden IF fotball har en langsiktig ambisjon om å etablere seg i 3. divisjon. Det forutsettes at dette gjøres med dagens ressurser, og med spillere som primært kommer fra egen ungdomsavdeling.

Vi søker en relasjonsbygger som i tillegg til å ivareta det sportslige rundt seniorfotballen i Åssiden IF sin herrefotball også har ansvar for å tilrettelegge for et godt miljø på tvers av trenere i ungdomsfotballen.

Det er ønskelig med UEFA B-lisens eller tilsvarende. Erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Utlyst trenerrolle er å anse som et frivillig verv som kompenseres etter avtale i egen kontrakt med klubben.

Søknad sendes til post@aif.no og behandles konfidensielt av klubbens ledelse.
SØKNADSFRIST 5. OKTOBER

Spørsmål kan rettes til daglig leder Sverre Arneberg Fredriksen, på telefon 93417624 eller epost sverre@aif.noEat Move Sleep Åssia Cup 2019

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Sep 2018

Planleggingen av Eat Move Sleep Åssia Cup 2019 er i gang!

Eat Move Sleep Åssia Cup 2019 skal arrangeres 1. og 2. juni, og for å sikre en best mulig gjennomføring av cupen samlet turneringsledelsen seg på Lørenskog for å starte planleggingen av neste års turnering.

Samlingen startet på Thon Triaden på Lørenskog hvor turneringsledelsen hentet opp evalueringen som ble gjort etter årets turnering. Turneringsledelsen gikk gjennom punktene vi ønsket å ta tak i og forbedre fra årets arrangement, og jobbet videre med rolleavklaringer og ansvarsfordeling. Det ble laget et årshjul "to do" liste med frister frem til juni neste år.

På kvelden gikk turneringsledelsen ut for å spise middag sammen. Praten gikk videre på løst og fast om både klubben generelt og turneringen spesielt. Etter en hyggelig kveld med mye god mat og drikke samlet troppene seg igjen på morgenen lørdag og satte kursen mot Eat Move Sleep Fjellhamar Cup. Studietur til en annen turnering med samme konsept er nyttig for hele gruppen da vi får se hvordan andre klubber løser sine utfordringer.

En topp motivert gjeng vendte så nesen hjem til vårt kjære Åssia fulle av inspirasjon og ideer. Nå gleder vi oss til å ta fatt på oppgavene våre denne høsten og våren slik at vi sammen kan skape tidenes råeste barnefotballturnering på Åssia 1.-2. juni 2019.

Turneringsledelsen samlet på studiebesøk på Eat Move Sleep Fjellhamar Cup.

Fra venstre: Marius Iversen (ansatt klubbmedarbeider), Anita Hjermundsrud Sveia (Eat Move Sleep ansvarlig), Lisbeth Løwe Olsen (Kioskansvarlig), Stig Myrholm (NK turneringsleder), Sverre A Fredriksen (ansatt Daglig leder), Geir Bye Gundersen (Sportsansvarlig), Lars Kristoffersen (Sikkerhetsansvarlig) og Laila Myrholm (Turneringsleder).Styrevedtak kunstgress i eplehagen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Sep 2018

Styret går ikke videre med planene om å legge kunstgress i eplehagen i 2019.

Hovedstyret i Åssiden IF gjorde 9. august et vedtak om å se på muligheten for å frigjøre egenkapital (ca 1.2 mill) i klubben, og med det jobbe for en ny kunstgressbane i eplehagen med byggestart i 2019.

LES SAKEN HER

Etter høringer i styret i fotballgruppa, og sportslig utvalg fotball besluttet hovedstyret 13. september å ikke følge planene om å jobbe for kunstgress i eplehagen med byggestart 2019 videre.

Bakgrunnen for dette er usikkerhet rundt om det er mulig å fremskaffe midlene uten at dette går på bekostning av dagens drift, og at et eventuelt låneopptak måtte blitt finansiert med økte aktivitetskontingenter. Samtidig ble det gjort en enkel analyse på kapasitet målt mot antall lag i klubben hvor det fremkommer behov for mer banekapasitet, men ikke akutte behov. Her er det også tatt hensyn til at det kommer en 9er hall på grusbanen i løpet av få år hvor vi vil disponere deler av tilgjengelig treningstid.


Sverre Arneberg Fredriksen
Daglig leder
Åssiden IFHåndball for 6åringer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Sep 2018

Vi har plass til flere 6åringer på våre håndballtreninger i høst:) Bli med du også!

Få venner og minner for livet!

Åssiden IF inviterer alle barn født 2012 til håndballtreninger i Berskaughallen Torsdager kl. 17:15 – 18:00


Vi starter opp skikkelig torsdag 20.09.18 kl. 17:15 i Berskaughallen!

(Møt gjerne opp tidligere)


Har du spørsmål kontakt 

Geir Bye Gundersen                     mobil:  959 37 830          epost: geir.bg@aif.no


Vi avholder informasjonsmøte for foreldre torsdag 27.september i treningstiden.

http://blocazureimage.azureedge.net/logo/200000195/440/2017/2/4/636217938663373178aktiv-p---ssia-liggende--if.jpg?width=573&height=139&scale=both&mode=stretch&quality=90

HÅNDBALL ER GØY!Audun gir seg etter sesongen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Sep 2018

Hovedtrener seniorfotball herrer, Audun Fevik, informerte denne uken daglig leder, hovedstyret, støtteapparat og spillergruppe seniorfotball herrer om at han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt som trener når den går ut etter sesongen 2018.

Audun forteller til klubben at hans motivasjon for å fortsette i 2019 er ikke tilstede, og at han mener det er best for alle parter at han informerer om dette nå. 

Audun ønsker at klubben skal få satt i gang arbeidet med å finne en ny hovedtrener fra neste sesong på et gunstig tidspunkt, og det muliggjøres nå. Videre forteller Audun attrenerapparatet skal gjøre alt de kan sammen med spillerne for å kapre poeng i de gjenstående kampene før det settes strek for sesongen 2018. 

Spillergruppen ble informert av Audun om hans beslutning før treningen på tirsdag 18. september.

Klubben vil takke Audun for alt det gode arbeidet og det store engasjementet han har vist for spillergruppa og klubben gjennom sesongene som blåhvit A-lagstrener 

 

Prosessen med å skaffe en ny trener som kan lede senior herrefotballen i Åssiden IF fremover er allerede i gang. Prosessen ledes av et utvalg bestående av styreleder Espen Erikssøn, fotballgruppeleder Cato Brekke, sportslig leder fotball Anders Røren og daglig leder Sverre A Fredriksen.Levert av IdrettenOnline