Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

"Aktiv gaming" på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Des 2019

Førjulsnissen fra Gjensidigestiftensel overrasket oss denne uken med 200.000,- til prosjektet "Aktiv gaming".

Vi jobber med å skape nye møteplasser for barn og ungdom i bydelen, og støtten fra Gjensidigestiftelsen kommer veldig godt med i dette arbeidet.

Med disse midlene kan vi møte ungdommenes behov og ønsker på en ny måte, bl.a. ved å oppgradere tilgangen på strøm og internett på klubbhuset.


0 Kommentar

Sterk og støtig, seniortrening for 65+

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Des 2019

I samarbeid med Drammen kommune starter vi i 2020 opp med et treningstilbud for seniorer (65+) på klubbhuset.

Vi trenger frivillige som ønsker å bli treningsinstruktører for grupper for seniorer over 65 år!
De frivillige får instruktørkurs i regi av kommunen og blir sertifisert som Sterk og Stødig instruktør.

INSTRUKTØRKURS:
29.-30. januar og 4. februar kl 09:00-15:00 (må delta alle 3 dager).

Sterk og stødig er et nasjonalt konsept for helsefremmende og fallforebyggende treningsgrupper for eldre i kommunene. Modellen er utviklet i et samarbeid mellom Kompetansesenteret for begevelsesvansker og fall hos eldre/St. Olavs Hospital, NTNU, EU-nettverket ProFouND, Helsedirektoratet og utvalgte kommuner i Norge.


Ved interesse ta kontakt med:
Marianne Hefte, 91000158 / Maren L. Johansen 95464977
sterkogstodig@drmk.no0 Kommentar

Styreworkshop

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Nov 2019

Hovedstyret og gruppestyrene møttes på klubbhuset til workshop.

13 representanter fra hovedstyret, gruppestyrene og administrasjonen i Åssiden IF startet forberedelsene til 2020 med en felles workshop på klubbhuset. Samlingen ble gjennomført søndag 17. november.

På agendaen var gjennomgang av strategiplanen med fokus på evaluering av tiltak og målsettinger satt for 2019. Det ble også diskusjoner om justeringer i målsettinger for 2020, og hvilke tiltak man ønsker å sette fokus på fra neste år.

Hovedstyret innstiller forslag til ny strategiplan til årsmøtet som avholdes i slutten av mars.

Deltakere på høstens workshop var:
Fra hovedstyret: Espen Erikssøn (Styreleder), Dag Olufsen (Nestleder, økonomiansvarlig), Knut Arvid Syvertsen (styremedlem, anleggsansvarlig), Lillann Fanuelsen (styremedlem, samfunn og frivillighet), Pål Landt Ourdahl (styremedlem, leder håndball), Laila Myrholm (styremedlem, leder fotball).
Fra gruppestyrene: Geir Bye Gundersen (sportslig leder håndball), Robert Gebuhr (sportslig leder fotball), Nexhat Rrahimi (varamedlem håndball), Cato Brekke (kvalitetsklubbansvarlig fotball), Helen Kvalheim (frivillighetsansvarlig fotball) og Anders Røren (varamedlem fotball, barnefotballansvarlig sportslig utvalg fotball).
Fra administrasjonen: Sverre Fredriksen (daglig leder).


0 Kommentar

Fotballgruppas jenteutvalg

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Nov 2019

Fotballgruppa i Åssiden IF ble tidligere i høst plukket ut av NFF Buskerud til prosjektet jenteløftet. Under navnet #likemuligheter ønsker NFF og Åssiden IF å sette jentene i fokus.

Første skritt på veien er at det nå er opprettet et eget jenteutvalg i fotballgruppa.

Jenteutvalget i Åssiden IF består av: Kristine Skomakerstuen, Katrine Pettersen, Agnete Schøyen Ellingsen og Ingrid Viggosdatter Myran (som alle spiller på vårt damelag).

Jentene i utvalget vil fremover bidra til å sette økt fokus på jentene i klubben, være med å tilrettelegge for trivsel og rekruttering. Alle jentelagene i klubben vil før jul få besøk av disse jentene på en trening for å bli bedre kjent.


0 Kommentar

Siste nytt om fotballhallen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Nov 2019

5. november ble det gjennomført et statusmøte med Åssiden IF og Drammen Eiendom. Tilstede på møte var Knut Arvid Syvertsen (Styremedlem og anleggsansvarlig Åssiden IF), Sverre Arneberg Fredriksen (Daglig leder Åssiden IF) og Rino Pettersen (Leder prosjektavdelingen Drammen Eiendom).

Tidsfristen for å levere anbud på byggingen av hallen utløp 1.11.2019. Det har kommet inn 6 anbud, noe som vurderes som veldig bra.

Drammen Eiendom er i gang med evaluering av tilbudene og det vil komme mer informasjon nærmere nyttår.

Forventet byggestart er våren 2020, og forventet ferdigstilling er januar 2021.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline