Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Toppdommere fra ÅIF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Des 2018

NFF publiserte denne uken oversikten over dommere som skal i aksjon i norsk toppfotball sesongen 2019. Vi gleder oss over at to av våre dommere står på denne listen.

Mari Hellum Bjørnstad og Aleksander Jæger skal begge i aksjon i norsk toppfotball i 2019.

Mari hadde en fantastisk sesong i 2017, som ble belønnet med både finale i Norway Cup, dommeroppdrag i kvinnenes 1. divisjon og NM finale. 2018 sesongen har vært litt kampfattig grunnet førstegangstjeneste, men i år blir det en litt mer forutsigbar hverdag som gjør det lettere å kombinere verneplikten med dømming.

Jeg er veldig takknemlig for å få fortsette på dette nivået og ser fram til mer utvikling neste år. Det er også veldig artig at Buskerud har fått opp et lag i førstedivisjon (Hønefoss).


Aleksander er ny som forbundsdommer i 2019 og han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong.

"Det er veldig morsomt å få prøve seg på et nytt nivå. Denne sesongen har inneholdt mange positive opplevelser, og jeg har hatt en god utvikling i samarbeid med mange gode dommerkolleger i krets og klubb. Jeg ser frem til mange nye morsomme, spennende og utfordrende opplevelser i året som kommer."

Vi ønsker Aleksander og Mari lykke til.Fotballgruppa starter C-lag

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Des 2018

Fotballvenner på Åssiden er i ferd med å etablere et "C-lag" (herrer) og dersom det er noen der ute som vil være interessert å være med på et slikt lag der ute, så ønsker vi at dere tar kontakt så snart som mulig.Kontaktperson/trener:
Kevin Nhu Van Huynhkevinhuvan@live.no / 483 57 879

eller Anders Røren sport.fotball@aif.no.

Ellers er det også mulig å søke opp facebookgruppa: Åssiden C-lag 2019 og be om å bli medlem.

 C-LAGET I GROVE TREKK:
 - Ett 11er-lag, meldes på i 7.div i 2019
 - Et breddelag, med fokus på fotballglede og trivsel (lagspill + sosialt)
 - Trolig en trening i uke + kamp i sesong
 - Ønske om ryddighet rundt oppmøte, for alles trivsel
 - Medlemskontingent til ÅIF er et krav (500,-)
 - Aktivitetskontingent settes av laget selv etter eget forbruk (selvfinansierende). Foreløpig estimert aktivitetskontingent ca 2000,-
 - Solidaritet rundt innsats/kostnad ved kjøring til bortekamper
Ledig vikariat

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Nov 2018

Ledig vikariat som Aktivitets- og samfunnsutvikler i Åssiden IF

Vil du være med å skape samhold, trygghet og engasjement i bydelen vår?


En av bydelens viktigste rollemodeller skal ut i foreldrepermisjon og vi søker nå etter vikar i 100% stilling i 3 måneder (1. april til 30. juni 2019).

Åssiden Idrettsforening er et av Drammens største idrettslag med over 1400 medlemmer. I tillegg til ordinær idrettsaktivitet (fotball og håndball) jobber klubben daglig sammen med skolene i bydelen for å skape en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.

I bydelen Åssiden bor det ca 12.000 innbyggere. Barneskolene (Åssiden og Aronsløkka) i bydelen har ca 700 elever, og Kjøsterud ungdomsskole har ca 400 elever.

Åssiden IF er «klubben med hjerte for alle på Åssia».


Du vil tilbringe ca 75% av arbeidstiden på skolene i bydelen, og ca 25% av arbeidstiden på idrettslagets arenaer i Buskerudveien 54 og i Berskaughallen. Du må regne med å jobbe litt kvelder og helger.


Arbeidsoppgavene vil være varierte, og du må være i stand til å ta initiativ og løse utfordringer som oppstår underveis. Her er ingen dager like. Du skal jobbe med mange mennesker og må være i stand til å bygge relasjoner raskt.

  • Primær arbeidsoppgave er å tilrettelegge for fysisk aktivitet i skole/AKS.
  • Arbeidstid som ikke er knyttet til skolen besår for det meste av planlegging og tilrettelegging av arrangement som allidrett, åpen hall, Eat Move Sleep Åssia Cup og Liverpool fotballakademi.
  • Andre arbeidsoppgaver vil være oppfølging av aktivitetsledere fra ungdomsskolen og diverse forefallende arbeid i idrettslaget.

Stort engasjement for å jobbe med barn og ungdom er en forutsetning. Den som ansettes må beherske norsk skriftlig og muntlig, disponere egen bil og forevise gyldig politiattest.

Erfaring med å lede aktivitet for barn og ungdom, samt påbegynt eller fullført høyere utdanning med pedagogisk/idrettsfaglig retning er ønskelig.


Vi tilbyr:

  • Muligheten for en unik og spennende erfaring fra innsiden av et av Norges beste skole/idrettslag samarbeid.
  • Spennende og hektiske arbeidsdager sammen med mange fantastiske barn.
  • Gode og moderne fasiliteter for å gjøre den administrative delen av jobben.


Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønn etter avtale.


SØKNAD og CV SENDES TIL post@aif.no


Søknadsfrist: 15.01.19

Tiltredelse: 01.04.2019


Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Sverre Arneberg Fredriksen                                                  Espen Forfang Paterson
Daglig leder, Åssiden IF                                                       Aktivitets- og samfunnsutvikler, Åssiden IF
sverre@aif.no / 93417624                                                    espen@aif.no / 92439213Pensjonert rektor med hjerte for barn og unge

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Nov 2018

Lillann Fanuelsen fra Drammen er en av tre finalister når Frivillig.no kårer Årets nykommer i frivilligheten 2018.

(teskt hentet fra www.frivillighetensdag.no)

Etter mange år som rektor på Åssiden Barneskole ble Lillan pensjonist. Hun har aldri vært engasjert i foreningsliv, og aldri noe spesielt i idretten, før hun i februar 2018 meldte seg inn i bydelsklubben Åssiden Idrettsforening. Nå er hun styremedlem med spesielt ansvar for verdiarbeidet i klubben.

Lillann er frivillig i Åssiden Idrettsforening.

-Når jeg ble pensjonist hadde jeg et behov for å fortsatt være nyttig. Jeg var redd for å stagnere, ønsket å fortsatt kunne være del av noe større enn meg selv. Jeg har alltid vært opptatt av hvordan vi involverer barn og unge. De er fremtiden og jeg ønsket å engasjere meg for at denne fremtiden blir bra.

Opptatt av barna

"Hvorfor skal vi gjøre dette?" og "Har noen spurt barna om hva de ønsker?" er spørsmål som går igjen etter at Lillan entret styrerommet i klubben. Lillan er den flotte dama, som tør å stille spørsmål. Hun er ydmyk, men samtidig en tydelig stemme som sier i fra når hun mener noe er feil.

-Jeg er godt kjent I lokalmiljøet og hadde også et behov for å fortsatt være en aktiv del av samspillet i kommunen. Jeg kjente idrettslaget fra samarbeid med skolen tidligere og fant min rolle her, til tross for at jeg ikke var så opptatt av idretten og sporten. Det er barna jeg vil bruke resten av min tid på.Trenerteam neste års J14

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Nov 2018

Nina Tuveng og Maria Løvold tar over trenergjerningen for neste års J14 lag.

Nina og Maria tar over etter Rune Andreassen. Nina og Maria er kjente profiler i senoirfotballen og skal kombinere trenerrollen på J14 med å fortsatt spille seniorfotball for Åssia. Anders Bratland blir med rundt laget neste sesong.

Åssiden IF takker Rune for en fantastisk jobb med disse fotballjentene de siste åra og ønsker Maria og Nina lykke til.Levert av IdrettenOnline